Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №478 від 09.12.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Наша марка

За троси й педалі – дипломи й медалі!

За троси й педалі – дипломи й медалі!

Унікальна продукція рівненського ВКП “Системи Управління – КОНСИС” здобула широке міжнародне визнання

У Брянську відбулася неординарна подія: Ігор Валентинович Мішурін, директор ООО “Торговый дом “КОНСИС” - офіційного представництва українського ТзОВ ВКП "Системи Управління - КОНСИС” у РФ - був удостоєний звання лауреата Національної громадської премії “Во славу Отечества” й нагороджений Золотою Зіркою “Герой праці”- за вагомий внесок у розвиток російської економіки. У цьому матеріалі ми розповімо про рівненське підприємство, без унікальної продукції якого неможливо користуватися здобутками технічного прогресу. Це ТзОВ ВКП “Системи Управління - КОНСИС” - виробник тросів дистанційного керування (ТДУ), механічних й електронних педалей ЄВРО-3 та ЄВРО-4 і багатьох інших виробів для будь-яких транспортних засобів: комбайнів, екскаваторів, тракторів, автобусів, вантажних автомобілів, плавальних суден тощо.

У колективі фірми - команда висококласних фахівців, які понад 20 років успішно займаються проектуванням й виробництвом інноваційних систем дистанційного керування. Директор товариства Едуард ГОЛЕНКО встановив ділові контакти з найпотужнішим у світі виробником тросових приводів - американською компанією ORSCHELN GROUP. Досить сказати, що ще в 1939 році брати ORSCHELN одержали патент на виріб, відомий сьогодні як “Трос дистанційного керування”.

“Продукція “КОНСИС” сертифікована за найвищими світовими стандартами”

- Співпраця з ORSCHELN GROUP, - розповідає Едуард Євгенович, - переросла у створення в Рівному найсучаснішого виробництва тросових приводів і систем управління. Компанія передала нам усі необхідні ліцензії на їх виробництво. Нині вже і сам “КОНСИС” має свої патенти на троси дистанційного управ-ління в Україні, Росії, Білорусі. Наша продукція сертифікована за найвищими світовими стандартами ISO 9001 і QS 9000. “Системи Управління - КОНСИС” є офіційним виробничим підрозділом англійської фірми “ORSCHELN EUROPE” і забезпечує підприємства України, Росії, Білорусі та Казахстану тросами дистанційного управління, механічними й електронними педалями ЄВРО-3 і ЄВРО-4, шифтерами і кульовими шарнірами, джойстиками, майстер-опорами і модуляторами для всіх видів наземного й водного транспорту, сільськогосподарської техніки. Ми пишаємося тим, що перевірку відповідності наших виробів стандартам якості виконала найавторитетніша у світі організація - Lloyd’s і UL. Підприємство неодноразово виборювало у міжнародних рейтингах звання “Кращий експортер року”.

Днями колектив відзначив дев’яту річницю заснування товариства. Користуючись нагодою, хочу подякувати усім, хто своєю сумлінною працею і творчим підходом до виконання поставлених завдань забезпечив професійне визнання досконалості нашої продукції на міжнародному рівні. Якщо троси, то “КОНСИС”! Це - не гасло виробника, а кредо наших партнерів, з якими ми працюємо через наших офіційних дилерів у Москві (“Рустехснаб”) та Брянську (Торговый дом “КОНСИС”), а в Україні - через регіональних представників у Львові, Тернополі та Івано-Франківську.

Першим хочу відзначити комерційного директора Олександра Федоровича КУЗНЕЦОВА. До речі, у відрядження він їздить частіше за мене. Де Олександра не зустрінеш, завжди він із “побілкою” - з ним на зв’язку десятки наших партнерів, з якими він постійно веде переговори. Його завдання - реалізувати те, що ми виробляємо. Ми працюємо з найпотужнішими виробниками вантажних автомобілів, автобусів, тракторів і комбайнів Росії, Білорусі та України - ГАЗ, КАМАЗ, МАЗ, КрАЗ, ЛиАЗ, ПАЗ, “Богдан”, МТЗ - хай вибачать мені, ті, кого не назвав. Як виробничники, ми розуміємо, що навіть нашому невеликому колективу боляче, коли нас хтось підводить. А що вже казати про підприємства-гіганти - наприклад, ГАЗ, де автомобіль, над яким працювали 100 тисяч робітників та інженерів, не може покинути конвеєр без нашої деталі. Якщо їх підвести, то на майбутнє вони не захочуть мати з нами справу. У тому, що наша фірма ніколи не підвела жодного замовника, велика заслуга Олександра Кузнецова.

Я дуже задоволений роботою головного бухгалтера Віри Василівни ЯКОВЧУК. Вона - справжній ас своєї справи. Природно, що в кожній роботі бувають якісь помилки, тож наша бухгалтерія - не виняток. Але за всю історію підприємства ще не було жодного випадку, аби працівники фірми невчасно отримали зарплату. Між іншим, ми не користуємося зарплатними картками в банку. Зарплату персонал отримує у бухгалтерії. Цього дня я маю розмову з кожним працівником, аналізую його роботу, підказую, як підвищити її ефективність. Це позитивно позначається на продуктивності працівника і кінцевих результатах виробничої діяльності усього колективу.

“Стиль нашої роботи, спрямований на професійний відбір корифеїв справи”

- Інженерний склад фірми очолює технічний директор Валентин Анатолійович ШАПОВАЛ. Чи багато у нашому місті людей, - запитує Едуард Голенко, - які на “ти” з технічними керівниками гігантів машинобудівної промисловості Росії - таких, як КАМАЗ, ЛиАЗ, “Ростсельмаш”? Уявіть приймальню керівника технічної служби найбільшої в СНД автомобілебудівної корпорації КАМАЗ, яка входить у світову десятку найпотужніших виробників вантажних автомобілів. У цій приймальні міністр транспорту Казахстану чекає, поки господар кабінету завершить зустріч із нашим представником. Неформальні дружні зв’язки з керівниками великого бізнесу - закономірний результат багаторічної ефективної співпраці, побудованій на взаємній повазі, довірі та відповідальності партнерів.

Уся фірма пишається тим, що в нашому колективі працює конструктор Василь Богданович ДУБИК - спеціаліст, як кажуть, від Бога. Чи багато у нашому місті фахівців міжнародного класу, з якими консультуються фахівці фірми BOSCH. А до Василя Дубика вони звертаються. І не тільки вони. З талановитим конструктором радяться і спеціалісти Tyco Electronics - компанії зі світовим іменем, генератора інноваційних ідей у сфері електронних компонентів. Це свідчить про міжнародне визнання професіоналізму нашого наймолодшого працівника, якого ми самі виростили.

Є у нас і свій “слюсар Гоша” - герой фільму “Москва сльозам не вірить”, з яким дружать академіки. Це - бригадир слюсарів механоскладальних робіт Олександр В’ячеславович КАЗАКЕВИЧ. У його хлопців - золоті руки. Тож у тому, що підприємство здобуває міжнародні відзнаки за якість, - їх стовідсоткова заслуга. А починав Олександр у нашому колективі простим слюсарем.

Маємо також свої виробничі підрозділи в Новоград-Волинському (Хмельницька область), Бродах (Львівська область) та Нововолинську (Волинська область). Особливої уваги заслуговує колектив, який працює в Новоград-Волинському. Тут раніше було технічне училище, що готувало операторів верстатів із числово-програмним управлінням. Ми придбати це обладнання, яке простоювали, і запросили працювати на ньому колишніх викладачів техучилища. Якби не парк верстатів із ЧПУ, ми не змогли б виготовляти деталі на експорт в Англію. Якщо завтра країні будуть потрібні викладацькі кадри, ці люди повернуться до виховання робітничої еліти, а поки що приносять користь нашому підприємству.

На жаль, деякі фахівці покинули наш колектив. Щоправда, не через непрофесійність, а через побоювання надати достовірну інформацію про стан справ на дорученій ділянці роботи, що призвело до прийняття неефективних рішень. Звичайно, в реальному житті немає таких людей, які б завжди все вчасно виконували. Якщо ж щось не виходить, працівник зобов’язаний заздалегідь попередити керівника про те, що завдання може бути невиконаним, а не після того, як вийшов термін його виконання. Тоді, або ми всі разом думаємо над тим, як виконати роботу, або відповідальність за її виконання бере на себе досвідченіший працівник фірми. Це - стиль нашої роботи, спрямований на професійний відбір корифеїв справи, які фахово вирішують найскладніші виробничі проблеми.

“289 тисяч гривень - річний виробіток на одного нашого працівника”

- Головна наша мета, - наголошує Едуард Євгенович, - стабільно випускати високоякісну продукцію та розширювати масштаби виробництва. Навіть ціни - це вже другорядне. Запорука європейської якості - високий фаховий рівень працівників підприємства, його сучасна матеріально-технічна база. Оскільки нам майже щодня доводиться спілкуватися англійською мовою, усі наші працівники зобов’язані володіти цією мовою. Два рази на рік нас відвідують представники компанії ORSCHELN GROUP. Вони перевіряють якість фахової підготовки персоналу, технічний стан обладнання, на якому ми випускаємо експортну продукцію, та її відповідність технічним вимогам компанії. Кожний із наших працівників пройшов навчання і має сертифікат, виданий ORSCHELN GROUP.

Зверніть увагу на книжкову шафу. На полицях - англійські, французькі, болгар-ські, чеські словники, різноманітна технічна література, довідники, які вже може давно не видаються. Звичайно, сьогодні будь-яку інформацію можна знайти в Інтернеті. Але одна справа - віртуальний пошук інформації, а інша - прочитати живу книжку, причому на будь-яку тему: пластмаси, метали та їх обробка, різні покриття, технології виробництва, науково-дослідні та конструкторські роботи, економіка, право, митні правила тощо.

Люди, які постійно вчаться, досягають найвищих професійних здобутків - це аксіома, яка не потребує доведення. Хоча один аргумент на її підтримку я все-таки наведу: 289 тисяч гривень - річний виробіток на одного нашого працівника. Думаю, що мало підприємств Рівного можуть похвалитися таким показником. Будь-який бізнес - це бізнес людей. Люди - найцінніший ресурс фірми. Я радий, що у нашому колективі усі працівники на своєму місці, що кожний з них працює з максимальною віддачею і бачить перспективу і для підприємства, і для себе особисто.

Користуючись нагодою, вітаю колектив фірми з дев'ятою річницею її заснування. Бажаю вам, шановні колеги, творчої наснаги і нових трудових досягнень, здоров’я та сімейного благополуччя.

ВКП ТзОВ “Системи Управління – КОНСИС”

33000, м. Рівне, Чорновола, 44/70; тел./факс: (0362) 623244; info@consys.com.ua www.consys.com.ua

09.12.2010Записав Олександр ДУБОВИК


Переглядів: 969

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21068)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17210)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14466)
• Допомога під час карантину [967] (14380)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14224)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14033)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13878)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13860)
• Живи до ста! [965] (13851)
• Бюджет і ми… [965] (13786)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13777)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13656)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13567)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13565)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13504)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13116)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13098)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (794)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (87)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (80)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (79)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (79)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (77)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (77)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (77)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (76)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (75)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (75)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (75)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (74)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (70)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (67)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"