Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №509 від 14.07.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Запорука успіху

Єдиному персональному банку України АТ “ЗЛАТОБАНК” виповнилося 3 роки!

Єдиному персональному банку України АТ “ЗЛАТОБАНК” виповнилося 3 роки!

Командна робота, успішність, відповідальність, мобільність і надійність - на таких простих засадах побудована робота однієї з наймолодших, однак чи не найперспективніших, банківських установ України - АТ “ЗЛАТОБАНК”. Її Рівненська регіональна дирекція знаходиться на вулиці Кавказька,5, - якраз навпроти місцевого “Білого дому”.

“Ну і що? - скажете ви. - Це лише черговий банк, яких у Рівному і без того достатньо”. Ні, панове, це не просто банк. Це місце, переступивши поріг якого одного разу, захочеться зробити це вдруге. І справа навіть не у тому, що приміщення банку несе у собі енергетику спокою, а працівники - впевненості, яка передається і вам, а у тих принципах, які сповідує висококваліфікований колектив “ЗЛАТОБАНКУ”. Тут вас не зустрінуть по одежині, не зроблять вигляд зайнятості, якщо ви “не такий”, а щиро посміхаючись, запропонують присісти, випити філіжанку смачної кави, послухати класичну легку мелодію, дадуть відповідь на будь-яке запитання. Чому? Бо у “ЗЛАТОБАНКУ” - кожна людина - VIP-персона.

3 липня АТ “ЗЛАТОБАНК” відсвяткував свою третю річницю діяльності - НБУ надав банківську ліцензію на всі види банківських операцій, тому ми зустрілися з директором Рівненської регіональної дирекції АТ “ЗЛАТОБАНК” Віктором МАТВІЄНКОМ, щоб більше дізнатися про єдиний в Україні персональний банк.

- Віктору Андрійовичу, дозвольте привітати Вас та весь колектив “ЗЛАТОБАНКУ” з трирічним ювілеєм! Фінансова установа, яку Ви очолюєте на Рівненщині, асоціюється з прикладом відкритості та прозорості. Як Вам це вдається?

- Ми цього прагнемо. Відкритість банка - це шлях до довіри з боку його клієнтів і партнерів, найкращий топ-менеджмент - професійність, ділова репутація, принциповість, корпоративна етика, індивідуальність і харизматичність. Робота нашого банку позиціонується на індивідуальному підході до кожного клієнта, і немає різниці, приватна це особа чи суб’єкт господарської діяльності, - кожен клієнт для нас особливий. Тим більше відносини ми будуємо не на один місяць чи рік, а сподіваємося для кожного стати довгостроковим партнером.

Ми зацікавлені в економічному розвитку, фінансовому процвітанні та добробуті наших клієнтів, тому кожне фінансове рішення є персональним, таким, яке дозволить і представникам бізнесу, і пересічним українцям отримати впевненість у сьогоденні й втілити у життя запланований проект чи мрію.

- Щороку конкуренція на ринку банківських послуг стає жорсткішою. Як АТ “ЗЛАТОБАНК” планує позиціонувати себе у цій боротьбі?

- Боротьба за клієнта - один із основних принципів банківської діяльності. Щоправда, за останнє десятиріччя її характер змінився. Час, коли банки обирали клієнтів, пройшов, зараз клієнти самі обирають собі банк. А тому на першому плані такі фактори, як імідж банку, його технічність, хороший сервіс. Зокрема, всесвітньо відома фінансова компанія AMERIСAN EХPRЕSS, розбудовуючи свій бізнес в Україні, вибрала в якості свого партнера молодий стрімко зростаючий фінансовий інститут - АТ “ЗЛАТОБАНК”, який за три роки свого перебування на банківському ринку (до того ж у досить непростий для всієї держави період) показав результати діяльності, які гідні будь-якого банку з довгою історією. Саме на цьому і ґрунтувалося рішення AMERIСAN EХPRЕSS.

- Які основні принципи роботи “ЗЛАТОБАНКУ”?

- Унікальність “ЗЛАТОБАНКУ” і його Рівненської регіональної дирекції полягає у його ідеології. “Ваш персональний банк” - це індивідуальний, персоніфікований підхід до кожного клієнта, розуміння його проблем, вирішення його завдань. Гідний рівень банківського обслуговування, повний спектр консультаційної підтримки, чесні кредити і депозити. Банк - це ж не лише розрахунковий центр, погодьтеся. Ми не поділяємо клієнтів на VIP та звичайних. Кожен для нас є цінним, важливим та особливим, і саме такий підхід є головною конкурентною перевагою поміж усіма іншими банками. Процедури кредитування та обслуговування постійно вдосконалюються, натомість незмінною залишається висока якість послуг, надійність та вигідність розміщення коштів, а також - конфіденційність.

Послуги

У своїй діяльності “ЗЛАТО-БАНК” орієнтується як на обслуговування суб’єктів господарської діяльності, так і на приватних осіб. Пріоритетним напрямком у роботі з приватними клієнтами є система персонального менеджменту - Private Banking. Клієнтами банку є підприємства сфери фінансових послуг, оптової та роздрібної торгівлі, сільського господарства, будівельної галузі тощо.

Для приватних клієнтів у Рівненській регіональній дирекції АТ “ЗЛАТОБАНК” існує повний комплекс високоякісних банківських послуг:

• відкриття депозитних та поточних рахунків у національній та іноземній валютах;

• випуск платіжних карток;

• встановлення овердрафту на платіжну картку під заставу депозиту;

• прийом платежів, грошові перекази, валютообмінні операції.

Для здійснення оперативного і якісного обслуговування юридичних осіб тут пропонують: розрахунково-касове обслуговування; послуги з міжнародних розрахунків; дистанційне керування рахунками; оперативне проведення платежів, зокрема і в післяопераційний час з 16:00 до 18:00; розміщення вільних грошових коштів на депозитних рахунках і рахунках “до запитання”; повний набір кредитних продуктів для задоволення потреб найвимогливіших клієнтів тощо.

Оскільки “ЗЛАТОБАНК” є членом відомої міжнародної платіжної системи VISA International, Рівненська регіональна дирекція кожному бажаючому пропонує оформити широкий спектр платіжних карток на будь-який смак і бюджет: від наймасовішої Visa Electron до карток VIP-класу - Visa Gold, Visa Platinum, а також найбільш знану і поважну у світі платіжну картку American Express.

Корпоративні картки відкривають в національній та іноземній валютах юридичним і фізичним особам - суб’єктам підприємницької діяльності. Вони призначені для оплати витрат від імені та за рахунок підприємства відряджень, представницьких та господарських витрат на території України та за її межами.

Широка мережа банків-партнерів дозволяє вам економити час, а не бігати містом в пошуках банкомату якогось конкретного банку. Партнерами “ЗЛАТОБАНКУ” є ПАТ “Укрсоцбанк”, ПАТ “Кредитпромбанк”, АТ “Банк “Фінанси та Кредит”, ПАТ “Південний”, ПАТ “КБ “Хрещатик”. Ця об’єднана мережа банкоматів дозволяє вам знімати готівку на пільгових умовах обслуговування.

До 1 серпня 2011 року АТ “ЗЛАТОБАНК” пропонує укладення договорів депозитних вкладів фізичних осіб терміном від 3 до 6 місяців на акційних умовах, під вигідні відсоткові ставки. А саме: на депозити у доларах США - 7,0-7,1 % річних, у гривнях - 14,0-14,3 % річних. За більш детальною інформацією за цим та іншими видами вкладів звертайтеся до Рівненської РД АТ “ЗЛАТОБАНК”. Завжди раді Вас бачити.

Слово - клієнтам

Клієнтська база Рівненської регіональної дирекції постійно та динамічно зростає. Клієнтами вже стали десятки фізичних та юридичних осіб. Кожен із них пояснює причини свого переходу на обслуговування саме у “ЗЛАТОБАНК” по-різному. Одним до вподоби оперативність обігу коштів, іншим - привітне ставлення та порядність. У будь-якому випадку вони довірили свої фінанси і ризики, пов’язані з ними, - “ЗЛАТОБАНКУ”, і переконані, що тепер цілком спокійні за майбутнє.

Аркадій МАЛАМУД, власник бізнесу групи компаній “ІНСЕКО”:

- Необхідною умовою успішної діяльності будь-якої фінансово-кредитної установи є тісна взаємодія з клієнтами та їх бізнесом. Наші відносини з банком виходять на принципово новий рівень. Для мене банк, це не лише установа, що забезпечує проведення розрахунків, а повноцінний діловий партнер, з яким не тільки приємно працювати, але й є можливість будувати довготермінові партнерські відносини. Перевага відносин нашої компанії з банком - його здатність розуміти клієнта, виявляти його потреби і пропонувати рішення, які необхідні клієнту. Саме тому ми працюємо з АТ “ЗЛАТОБАНК” вже три роки, фактично від дати його заснування, і сподіваємося, що наші відносини будуть розвиватися у єдиному перспективному напрямку.

Володимир КОНЄВ, директор ТзОВ “Видавнича група “Ракурс”:

- Наше знайомство з Віктором Матвієнком відбулося у складний для мене час, задовго до того, як він очолив Відділення банку. Віктор Андрійович не лише прийняв мене, як старого приятеля, хоча до цього ми були знайомі лише заочно, але й одразу допоміг. Траплялися ситуації, коли я просто звертався до нього по консультацію, і жодного разу він не відмовив. У банка хороша репутація на ринку, стрімко розвивається бізнес із своїми корпоративними цінностями і стандартами, чесне ставлення до клієнтів, професійність команди.

Володимир КОСТРИКІН, нотаріус:

- Я цілком задоволений тим, що перейшов на обслуговування у “ЗЛАТОБАНК”. Пам’ятаю, як був здивований, коли під час підписання угод про початок співпраці, мене пригостили кавою. Здається, дріб-ниця, а мене такий теплий прийом - вразив. Колектив відрізняється своїм високим професіоналізмом та добросовісним ставленням до роботи - може вирішити будь-яку проблему і дати ділову пораду з приводу того чи іншого питання, важливого саме для мене. Що суттєво - перераховані гроші одразу надходять на рахунки, а не прокручуються по декілька днів, як у деяких інших банках. Візитівкою дня є посмішка і людське розуміння.

Володимир ЦУНЯК, Заслужений юрист України, адвокат Рівненського відділення Спілки адвокатів України:

- Для мене важливо, щоб банківська система лише вдосконалювалась у правовому полі і чинно дотримувалась його в практичній діяльності. З часом переконуюсь, що зробив правильний вибір банківської установи для обслуговування, бо є результат, за який не доводиться шкодувати. Банківська система - це серйозний механізм, який має працювати надійно та стабільно. Працювати так, щоб зупинити чи загальмувати його було дуже складно. Саме від цього залежить розвиток нашої економіки та добробут населення. Коли береш кредит - жодних прихованих процентів, комісії та завуальованих додаткових витрат. Підписуючи договір, ти впевнений, що сплачуватимеш саме зазначений відсоток кредиту і нічого зайвого. У сучасних умовах господарювання, коли у низки банківських установ виникають певні проблеми з ліквідністю, спостерігається приріст проблемних кредитів, знаю напевно, що “ЗЛАТОБАНКУ” це не стосується, адже він проводить дуже виважену кредитну політику, працює на власній ресурсній базі, не має боргових зобов’язань перед НБУ та іншими фінансово-кредитними установами.

О.А.КІСІЛЬОВ, директор ПП “Західвторметпродукт”:

- Про жодну установу неможливо дізнатися так багато із цифр, як про банк, глянувши на прозорість значної кількості фінансової та статистичної звітності, починаючи з основи його створення, статутного капіталу, обслуговування клієнтів через кредити, депозити, інші інструменти, що є доступні сьогодні на ринку у фінансовій сфері. Тому я би не визначав творчість, як основну рису професії банківської справи, швидше це - безапеляційна точність. Для мене співпраця з АТ “ЗЛАТОБАНКОМ” - це величезний кредит довіри, який я понад усе ціную.

Рівненська регіональна дирекція АТ “ЗЛАТОБАНК”

м. Рівне, вул. Кавказька, 5

тел.: (0362)62-34-62, 62-34-63

www.zbank.com.ua

Ліц. НБУ № 244 від 22.07.2009 р. Дозвіл НБУ № 244-2 від 08.10.2009 р.

14.07.2011


Переглядів: 1048

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21069)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17211)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14466)
• Допомога під час карантину [967] (14380)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14224)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14033)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13879)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13860)
• Живи до ста! [965] (13852)
• Бюджет і ми… [965] (13786)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13777)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13657)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13567)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13565)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13504)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13117)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13099)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (812)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (87)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (80)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (79)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (79)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (77)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (77)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (77)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (77)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (76)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (76)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (75)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (75)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (70)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (67)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"