Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Березень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
| | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню-газета  Ікра з мізків
Інгредієнти: мізки, 2/3 ст. олії, 2/3 зубчика часнику, сік 1 лимона, сіль, перець. Спосіб приготування
Мізки витримати у холодній воді упродовж години. Потім очистити їх від плівок і зварити у підсоленій воді. Зварені мізки відкинути на сито, відцідити й теплими протерти через сито у глибокий посуд. Додати по краплі 3/4 склянки рослинної олії, безупинно розмішуючи, посолити, поперчити, додати 2-3 зубки товченого часнику й лимонний сік по смаку й знову добре розтерти. Покласти на тарілку й прикрасити маслинами, часточками крутих яєць і листками петрушки. Подати з підсмаженими скибочками хліба.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 02.04.2025p. |
|