Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №537 від 26.01.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Лідер ринку

Придбати житло вашої мрії допоможе “Цитадель”!

Придбати житло вашої мрії допоможе “Цитадель”!

Олександр ЛЯШУК: “Ваша квартира чи будинок - надто дороге майно, аби довіряти його сумнівним фірмам або “чорним маклерам”

Продаж квартири, особливо розташованої в центрі міста, - справа непроста і навіть ризикована, до якої потрібно підходити надзвичайно старанно, щоб не продешевити не залишитися у програші? Чого слід остерігатися? Що потрібно знати продавцеві, навіть якщо він продає не сам, а доручив продаж професійним організаціям? Все це і безліч інших тонкощів чудово знають досвідчені ріелтори. Як би там не було, але без їх участі сьогодні складно обійтися, та і взагалі краще, коли справою займається професіонал. Хоча в кожному підході до організації продажу квартири існують свої плюси і мінуси.

- Щоправда, мінусів значно більше, - вважає голова Рівненського регіонального відділення Асоціації фахівців з нерухомості України, директор агентства нерухомості “Цитадель” Олександр ЛЯШУК (на фото). - Перший і головний - це ризик через недосвідченість потрапити “в оборот” квартирних аферистів. Особливо, коли йдеться про нерухомість вартістю в кілька сотень тисяч доларів. У цьому випадку економія може обернутися втратою і грошей, і квартири. Другий мінус - це втрата часу і нервів на збір всіх необхідних документів і довідок. Третій - уявна економія може вилитися в серйозні фінансові втрати, навіть якщо операція пройде абсолютно чисто. Адже один з головних обов’язків ріелтора, який представляє інтереси покупця, - занизити вартість квартири.

- Пане Олександре, сьогодні рідко хто самостійно займається продажем своєї житлової нерухомості, а тому багато довіряють вирішення цієї проблеми агентству нерухомості “Цитадель”. Чим викликана така довіра людей до Вашого агентства?

- Тим, що ми ось уже 10 років бездоганно працюємо на регіональному та всеукраїнському ринку нерухомості. Агентство нерухомості “Цитадель” засноване 2 лютого 2002 року і входить в Асоціацію фахівців з нерухомості України (АСНУ).

Крім чисто посередницьких, надаємо і юридичні послуги. Зокрема:

• складання позовних заяв і скарг, перереєстрація підприємців, стягнення будь-яких заборгованостей;

• захист права власності, складання договорів і клопотань, допомога в отриманні дублікатів документів;

• виконання судових рішень, ведення справ у виконавчих службах, досудове врегулювання суперечок;

• встановлення батьківства та місця проживання дитини;

• набуття та відчуження об’єктів власності, спадкове право;

• позови з нанесення шкоди здоров’ю і майну, захист від незаконних рішень суб’єктів влади, їх неправомірних дій та бездіяльності;

• супровід угод, технічна документація, консультації та допомога в отриманні дозволу на будівництво.

А також консультації щодо:

• інвестицій у будівництво, зміни цільового призначення земельної ділянки та оформлення землі;

• узаконення самовільного будівництва, реконструкції добудов, прибудов та новобудов.

Ще надаємо консультації з виготовлення передпроектних пропозицій та робочих проектів на будівництво, допомагаємо в реєстрації документів права власності в ОБТІ або БТІ. “Цитадель” тісно співпрацює з іншими агентствами нерухомості, має налагоджені роками зв’язки в органах землевпорядкування, технічної інвентаризації, міському паспортному столі, опікунській раді, виконавчій службі, банківській сфері, архітектурі тощо.

- Чи відповідають основні принципи діяльності агентства запитам і потребам клієнтів “Цитаделі”?

- Ми консультуємо з усіх видів права і відповідаємо за організацію всього процесу. Клієнт платить тільки тоді, коли досягнутий позитивний результат з усіх поставлених ним завдань. З огляду на особливості кон’юнктури ринку орієнтуємось на те, щоб захистити наших клієнтів від можливих юридичних колізій і проблем, даючи тим саме їм можливість зосередитись на власному бізнесі.

- В яких сегментах ринку нерухомості працює “Цитадель”?

- Ми пропонуємо продаж і купівлю житла на вторинному ринку, новобудов та елітних квартир. З цією метою, відповідно до угоди, укладеної з клієнтом, проводимо комп’ютерний пошук і огляд об’єкта нерухомості, попередні консультації й оцінку вартості об’єкта; вводимо інформацію про об’єкт нерухомості у власний банк даних та Інтернет, здійснюємо рекламну кампанію. Завершальною фазою цієї копіткої роботи є проведення експертизи документів, підписання угоди про задаток, оформлення і реєстрація договорів купівлі-продажу. Агентство здійснює постійний юридичний супровід угод та забезпечує за необхідності можливість безготівкового розрахунку.

- Ваше кредо в роботі з клієнтом?

- Чесність та прозорість відносин із людьми, які довірили вирішення своїх проблем “Цитаделі”. Ваша квартира чи будинок - надто дороге майно, аби довіряти його сумнівним фірмам або “чорним маклерам”. Купівля чи продаж будь-якого об’єкта нерухомості - питання дуже серйозне, адже мова йде про великі матеріальні цінності. Саме тому АН “Цитадель” вважає своїм обов’язком максимально уважно ставитись до клієнта, розкриваючи весь механізм своєї роботи і надаючи можливість повного контролю на кожному етапі реалізації угоди. Укладаючи Договір-доручення з кожним клієнтом, ми конкретно обумовлюємо права, обов’язки і чіткі терміни виконання необхідних від нас завдань. Агентство “Цитадель” має сайт в Інтернеті та комп’ютерну базу даних нерухомості, яка щодня поновлюється. А це - сотні конкурентоспроможних пропозицій з купівлі, продажу, обміну житла і нежилих приміщень у Рівному. За лічені хвилини надаємо докладну і необхідну інформацію.

Ми приділяємо велику увагу гарантуванню безпеки угод із нерухомості. Експерти агентства ретельно перевіряють правомірність, законність і вірогідність усіх попередніх угод щодо конкретного об’єкта. Прискіпливо вивчають правовстановлюючі документи на об’єкти нерухомості з метою встановлення права продавця розпоряджатися нерухомістю. Перевірять наявність чи відсутність заборгованості з комунальних послуг. Допоможуть у короткий термін вирішити питання реєстрації (прописки і виписки). Нададуть інформацію про наявність чи відсутність заборони на відчуження нерухомості. Завдяки високому професіоналізму експертів агентство нерухомості “Цитадель” надає юридичні послуги найвищої якості та в обумовлені строки.

Довідка “РР”

ЛЯШУК Олександр Євгенійович, 34 роки, випускник ЗОШ №3, м. Рівне (1993 р.).

Одружений, двоє дітей (дочка 2002 р.н., син 2008 р.н.).

Освіта: Рівненський державний сільськогосподарський технікум, землевпорядкування (1998 р.); Рівненське ПТУ №10, електрозварник третього розряду; Київський університет права Національної академії наук України, правознавство, юрист (2007 р.); студентзаочник Рівненського інституту слов’янознавства Київського славістичного університету, економіка і маркетинг (з жовтня 2010 р.).

Громадська діяльність: голова правління Рівненського регіонального відділення Асоціації фахівців з нерухомості України, член Ради АФНУ (з грудня 2010 р.).

Агентство нерухомості “Цитадель”

33000, м. Рівне, вул. Набережна, 14;

Тел.: (0362) 64-37-71, 64-37-72, моб. (050) 674-68-07;

e-mail: citadel.an@gmail.com ; сайт: an-citadel.co.cc

26.01.2012Спілкувався Олесь ДУБОВИК


Переглядів: 857

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1166 від 24.04.2024p.
¤ 
Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані

Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані

Цей первинний матеріал використовуватимуть для лікування травм спинного мозку. Про це на своєму Telegram повідомив голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш....

¤ 
У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей

У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей

П’ять громад Рівненської області візьмуть участь у загальнонаціональному проєкті ЮНІСЕФ «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату». Це Гощанська, Рівненська, Костопільська, Радивилівська та Вараська....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21213)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17349)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14578)
• Допомога під час карантину [967] (14500)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14336)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14151)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14025)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13995)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13990)
• Живи до ста! [965] (13970)
• Бюджет і ми… [965] (13909)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13903)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13773)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13680)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13677)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13624)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13236)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13210)

ТОП-15 свіжого номера:

• Збільшено грант для Рівного від корпорації НЕФКО (272)
• Лабораторія стовбурових клітин працюватиме на базі госпіталю у Клевані (54)
• Три простих напої для профілактики тромбозу (53)
• Як шкіра може розповісти вам про здоров’я серця? (53)
• Чому темніє в очах, коли ви встаєте з ліжка? (51)
• У п’яти громадах Рівненщини стартує проєкт для збільшення патронатних сімей (51)
• Прості способи знизити кров’яний тиск (50)
• Зіткнення автомобіля з велосипедом (50)
• Переходив дорогу і потрапив під авто (42)
• У трьох закладах Рівненщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (39)
• У Березному в ДТП постраждав неповнолітній пішохід (39)
• П’яний водій збив пішохода (39)
• Переправляв за кордон чоловіків з «інвалідністю» (39)
• Постачали наркотики до колонії (38)
• У Вараському районі загинув мотоцикліст (37)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"