№563 від 09.08.2012p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
ВСЕ ПРО СЕРІАЛИщо ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21. "Карась Логінова" - Будь ласка, розкажіть, чи є книги по серіалу “Декстер”? Як вони виглядають? Лєна, м. Рівне - Так, мені доводилося тримати у руках дві книги: Дональда П.Райана “Добрый друг Декстер” та Джеффрі Ліндсея “Дремлющий демон Декстера”. Будь-який роман, присвячений одній серії телесеріалу. Книги видані кишеньковим форматом у м'яких обкладинках. Згадані обидві книги можна взяти в одній із рівненських бібліотек, щоправда, у платному відділі. - У серіалі “Щасливі разом” Гена Букін часто говорить про свою улюблену страву - карасики. Цікаво, як їх приготувати? Вітя та Людмила - Кулінарний рецепт узятий від самого виконавця ролі Гени, Віктора Логінова - “КАРАСІ У СМЕТАНІ”. Потрібно: карасі - 2 шт., сметана - 4 ст.л., знежирений йогурт - 3 ст.л., борошно - 1 склянка, баклажан - 1 шт., червоний болгарський перець - 1 шт., розмарин - 2 гілочки, кінза - 2 гілочки, зелена цибуля - 1 пучок, зелень кропу - 0,5 пучка, олія, чорний мелений перець. Процес приготування. Рибу почистіть, вимийте і обваляйте з обох боків у борошні. Посоліть, поперчіть і покладіть всередину в животик гілочки кропу й розмарину. Посмажте на рослинній олії 5 хвилин з кожного боку. Змішайте сметану, йогурт і сіль. Рибу полийте одержаним соусом, і посипте дрібно нарізаною кінзою та зеленою цибулею. Накрийте кришкою, і тушіть протягом 15-20 хв. Помідор, перець і баклажан настроміть на шампур, і готуйте 8-10 хвилин. Якщо поруч нема вогнища - можете це зробити на пательні. Помідор і баклажан поріжте кружельцями, а перець - часточками. Рибу подавайте з овочами. Смачного!
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |