Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №570 від 27.09.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Перші результати

Юрій Вознюк - лідер Виборчого округу №153

Юрій Вознюк - лідер Виборчого округу №153

Юрій Вознюк ніколи не боявся дивитися людям у вічі, так само ніколи не роздавав обіцянки, коли не був впевнений у своїх силах. Про це, як ніхто, знають рівняни, особливо центральної частини міста, якою опікується Юрій Володимирович як депутат Рівненської міської ради. Варто згадати, що одразу після місцевих виборів Юрій Вознюк зібрав ініціативну групу рівнян і наголосив, що у вирішенні нагальних питань кожен може без проблем звертатися до громадських приймалень і безкоштовних юристів, де їх вислухають і допоможуть. І люди, повіривши, пішли. З 250 депутатських запитів, а це більше ніж усі запити депутатів Рівнеради разом узяті, 70 відсотків було вирішено позитивно.

Тож не дивно, що сьогодні, об’їжджаючи села, Юрій Вознюк часто зустрічає родичів чи знайомих тих рівнян, проблемами яких опікується у місті. Вони знають, як діє Юрій Вознюк, відтак розуміють ті можливості, які для них відкриває його депутатство у Верховній Раді України.

Сьогодні соціологічні опитування впевнено показують, що Юрій Вознюк - лідер перегонів у виборчому окрузі №153. З одного боку, це засвідчує роботу, яку проводить команда кандидата та прихильність до його персони людей. З іншого - посилює увагу з боку конкурентів, які застосовують не завжди чесні методи власної агітації.

Кандидат - значить проблеми?

Власні опитування проводить і влада краю, от тільки висновки робить не на свою користь. Відтак, у зареєстрованої в Рівненському районі фірми “Екорембуд”, яка роками отримувала від податкової грамоти як сумлінний платник податків та від облдержадміністрації, що справді розбудовує будівельну галузь, раптом почалися проблеми. “Варто мені було заявити про бажання балотуватися до Верховної Ради, як почалися суди, - розповідає Юрій ВОЗНЮК. - У стадії відкриття кримінальна справа, яка наразі знаходиться у прокуратурі. З допиту у податковій мене відпустили лише тому, що мої побратими організували під її стінами пікет і вимагали дати спокій”.

За роботою передвиборчих штабів Вознюка уважно стежать правоохоронці і під будь-яким приводом намагаються втручатися у перебіг виборів. Під час відвідування сіл Гощанського району, починаючи з Вовкушева і далі Липки та Андрусів - за автомобілем Вознюка їхала патрульна машина. Факт переслідування і фотографування пояснили тим, що вони мають забезпечувати порядок на масових заходах. У с.Бабин підходили до автомобіля і цікавилися дозволами. При цьому штаби Юрія Вознюка працюють згідно з чинним законодавством і ніхто й думки не має, щоб проводити заходи з порушенням закону. Відтак дії міліції можна трактувати, як перешкоджання проведенню агітації, а за це передбачається кримінальна відповідальність.

Восьмого вересня депутат районної ради, керівник районного виборчого штабу Володимир Пилипчук приїхав до Рівненського МРЕВ ДАІ, щоб поставити на облік придбаний в Іспанії автомобіль “Сітроен Берлінго”. Однак, замість цього автівку заарештували, а Пилипчука відправити на допит. Офіційною підставою став документ з інформацією про те, що автомобіль нібито викрадено. При цьому, автівка, яку зняли з реєстрації в Іспанії, без жодних проблем перетнула німецький, польський та український кордони. Потім ще 12 днів знаходилася на митниці, працівники якої не встановили жодних ознак протизаконного ввезення.

“А 18 вересня сталася взагалі нечувана подія, - обурюється Юрій Вознюк. - За годину до завершення останнього дня подачі кандидатур на члени ДВК, три людини від Партії регіонів привезли на реєстрацію 40 подань, а це майже 7000 людей, які мали стати членами ДВК від різних політичних сил, назви яких мало про що говорять. Однак ці подання без жодних зауважень прийняв голова ОВК. Дехто із кандидатів вже заявив про це на телебаченні, виступав по радіо, ми ж діяли по-іншому - приїхали з юристами, записали перебіг подій на відео і подали до суду.

Радикальні методи, до яких скотилася влада останнім часом, підтверджують лише одне - ми на вірному шляху і нас справді бояться. Та попри все, що вдалося нам пережити, ми не збираємося відступати і сміливо йтимемо до кінцевої мети - беззаперечної перемоги”.

На продовження теми. Днями у населених пунктах округу була поширена листівка “істинного патріота”, одного з кандидатів-самовисуванців із запитаннями до кандидата Вознюка, з’явилися публікації в районній пресі. Риторика цих послань прозора і проста. Мешканець Брод Львівської області з друзями-однодумцями сів і вирішив, що найгірша ситуація в державі склалася у 153 виборчому окрузі, де кандидатом від Об’єднаної опозиції балотується Юрій Вознюк.

- Я навіть не ображаюся на цього чоловіка, від імені якого в районах розповсюджують листівки, бо впевнений, що це не він, - зазначає кандидат від Об’єднаної опозиції по 153 виборчому округу Юрій Вознюк. - Я навіть впевнений у тому, що він не знає, про що йдеться у цих листівках. Відтак, його прізвище є лише інструментом у руках геть інших людей. І впевнений, що протягом останнього місяця таких Нікішиних в окрузі буде ще достатньо. Адже усі вони працюють на Партію регіонів та їхніх сателітів. У країні, як і в житті, є чорне і біле. Чорне - це Регіони, білі - це Об’єднана опозиція. Всі решта - ставленики чорних.

До речі, днями до Рівного завітав екс-президент України Віктор Ющенко, на зустріч із яким я дуже розраховував.

Але на противагу 2004 року, коли команда, в яку я свято вірив, легко пускала мене на Майдан, аби я підтримав зміни у країні, цього разу нас не пустили на зустріч. А мене цікавило одне просте запитання - з якої причини на виборчому окрузі №153 з’явилося одразу два ставленики екс-президента - його зять Олексій Хахльов, яким абстрагується від родинних зв’язків, та представник від УНП, з якою об’єдналася “Наша Україна”. Чи не тому, щоб відбити голоси в опозиційного кандидата? Однак, як розповіли мені пізніше, подібне запитання таки прозвучало, щоправда, відповіді - кого ж підтримує Ющенко, присутні так і не почули.

Не секрет, що на виборчому окрузі №153 весь адмінресурс працює на першого заступника голови ОДА Анатолія Юхименка, рейтинг якого стабільно стабільний. Саме тому на окрузі і з’являються підозрілі кандидати. Олексій Хахльов пробує підсунути мені до підпису папірець, який проголошує залишити єдиного кандидата - лідера соціологічних опитувань. Я не можу його підписати, бо по-перше, це спочатку мають зробити Арсеній Яценюк, Юлія Тимошенко, Юрій Луценко тощо, тобто та команда, яку я представляю на цьому окрузі як єдиний опозиційний кандидат. А по-друге, об’єднуватися потрібно було перед початком передвиборчої кампанії, і хто хотів - це зробив.

“Нікого не боюся!”

Відтак, попри тотальний тиск з боку влади та провокації з боку інших кандидатів, Юрій Вознюк впевнено дивиться вперед. “Ми не чекаємо поки нас почнуть бити, а готуємося до різних провокацій заздалегідь”. І на запитання, кому ж зрештою все це потрібно - Юрій Вознюк відповідає не замислюючись: “Єдиний кандидат, що сьогодні хоче перемогти мене на окрузі - це пан Юхименко, який має вплив на всі силові структури. Тому відповідь на запитання хто - логічна”. При цьому перший заступник голови ОДА, голова фракції Партії регіонів у Рівненській облраді чомусь соромиться поставити логотип партії на власній поліграфічній продукції. І проводить низку інших, надто дивних дій. Відтак, користуючись нагодою, Юрій Вознюк викликає єдиного, на його думку, конкурента в окрузі - пана Юхименка, в останній тиждень перегонів на телевізійні дебати.

- Я йду на вибори і нікого не боюся. Поклавши руку на серце зазначаю, що до кінця працюватиму у фракції ВО “Батьківщина”, і ніколи не буду тушкою, бо не знаю, на якому рівні має бути совість, щоб порушити присягу, яку я давав партійцям і народу України, - зізнається Юрій Вознюк.

Людям болить

Його команда очевидно розуміє, що в останній місяць передвиборчої кампанії вся увага нечесних на руку кандидатів буде прикута саме до нього, щоб якнайбільше очорнити образ, прізвище та саму персону Юрія Володимировича. Та маємо розуміти головне - люди роблять ставку на Юрія Вознюка і Об’єднану опозицію передусім тому, що вони найближчі до проблем простих людей і завжди готові до спілкування.

- Маючи щодня по 5-6 зустрічей із виборцями, які проживають у різних куточках виборчого округу №153, і відвідавши понад сто сіл, повинен зазначити, що настрій у людей категоричний - вони однозначно хочуть змін. Це стосується не лише переобрання всіх гілок влади, але й складу Верховної Ради України. Сьогоднішні українці не є нейтральними спостерігачами цієї виборчої кампанії, відтак завжди ставлять багато запитань. Їх цікавить загальна програма ВО “Батьківщина”, моя програма, як кандидата у народні депутати, а часом просто хочуть почути, що ж насправді відбувається в країні і де межа тому популізму, який декларує влада.

Людей цікавлять різні проблеми. Їм потрібно зробити дорогу, електрифікацію, провести газ - вирішити ті питання, якими має опікуватися сільська рада, райрада або ОДА. Люди не знають, що успіх виведення країни з кризи криється у прийнятті 20-25 економічних законів. Це стосується податкової системи, пенсійної реформи. Люди несхвально відгукуються про все, що протягом останнього часу прийняв парламент і з острахом чекають 1 січня 2013 року, коли буде знятий мораторій на продаж земель сільськогосподарського призначення. Фраза влади про те, що життя покращується вже сьогодні, демонструє відмежування цієї влади від реальних потреб людей. Той факт, що напередодні навчального року директори шкіл звертаються до громадської приймальні з тим, що через технічні негаразди вони не можуть розпочати освітній рік, і ми допомагаємо його не зірвати, свідчить про те, що у багатьох випадках влада видає бажане за дійсне.

Люди не розуміють і функцію народного депутата, тому я пояснюю їм, що основна функція депутата-мажоритарника округу №153 - прийняття державного бюджету 2013 року. Проаналізувавши скільки коштів було виділено на Рівненську облдержадміністрацію у 2009-2012 роках, на 2013-й забезпечити фінансування у два, а то й в три рази більше. І вже потім контролювати використання виділених грошей на рівні районних, сільських та селищних рад.

Я пояснюю людям, що власноруч і самотужки дорогу ніколи не зроблю, як не проведу електроенергію та газ. А люди просять - пообіцяй нам це зробити, після того, як ти станеш народним депутатом, і ми віддамо тоді свої голоси. Я не можу і не маю права цього зробити. Але, повірте, робитиму усе можливе і неможливе для того, аби вирішувати проблеми мешканців Рівненщини. Обіцянка - це дуже важливо, і я ніколи не дам слово, якщо я не впевнений у результаті.

“Наша політична сила - Об’єднана опозиція ВО “Батьківщина” - зайняла чітку позицію - ми маємо втримати досвідчених депутатів, які пройшли випробування тиском, шантажем і кримінальним переслідуванням, але разом з тим хочемо, щоб ряди наших однопартійців зайняли нові, прогресивні люди. Такою людиною є Юрій Вознюк - один із найактивніших депутатів Рівненської міської ради. Він депутат, який захищає людей та домагається виконання кожного пункту українського законодавства. Це людина, яка на рівні своєї професійної діяльності продемонструвала, що може не теоретично говорити, а й створювати робочі місця, забезпечувати людей роботою і показувати, як в умовах податкового чи прокурорського тиску можна розвивати вітчизняну економіку і створювати комфортні умови для роботи людей”.

Заступник голови Верховної Ради України, один із лідерів Об’єднаної опозиції ВО “Батьківщина” Микола ТОМЕНКО

27.09.2012Любов РОМАНЮК


Переглядів: 958

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21070)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17211)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14466)
• Допомога під час карантину [967] (14381)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14224)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14033)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13880)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13860)
• Живи до ста! [965] (13852)
• Бюджет і ми… [965] (13786)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13777)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13657)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13567)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13565)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13504)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13117)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13099)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (824)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (87)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (80)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (79)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (79)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (77)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (77)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (77)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (77)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (76)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (76)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (75)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (75)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (70)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (68)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"