Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №242 від 01.06.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Солодке життя

Хліб насущний на свято і в будні

Хліб насущний на свято і в будні

Понад 40 новинок скуштували гості на презентації продукції Костопільського заводу продтоварів

ТМ “Родина”, без усякого сумніву, є промисловою візиткою Костополя. На її заводах - маргариновому, продовольчих товарів та у хлібобулочному цеху - трудиться більше тисячі працівників. Сьогодні тут випускають понад 200 найменувань товарів продовольчої групи: зефіри, кондитерські та хлібобулочні вироби, консерви, маргарин, майонези.

Починався ж стрімкий розвиток сьогоднішньої “Родини” із ВАТ “Костопільський завод продтоварів” у 1999 році, коли загальними зборами акціонерів директором товариства був обраний Микола КУЧЕРУК. Відтоді виробничі потужності підприємства зросли у 33 рази. Невпізнанним сьогодні став колишній костопільський хлібозавод, який у складі торгової марки “Родина” ніби народився заново. Нині в його цехах виробляється понад 50 видів хлібобулочних виробів, печива та соломки.

Свідченням високої якості та конкурентоспроможності заводської продукції є нагородження багатьох її видів золотими медалями. У 2001 та 2003 роках ТМ “Родина” була визнана переможницею національного конкурсу “Краща торгова марка України”, а у 2003 році ВАТ “Костопільський завод продтоварів” відзначено подякою Прем’єр-міністра України.

- Ми досягли таких успіхів, - розповідає Микола Герасимович, - завдяки оновленню технічного обладнання. Мета сьогоднішнього заходу - не тільки отримати оцінку дегустаційної комісії, але й показати на нашому прикладі, що можна зробити із занедбаного в минулому виробництва, якщо розробити правильну стратегію розвитку і докладати максимум зусиль для її реалізації. Колектив заводу прагне працювати професійно, розраховуючи при цьому лише на власні сили. Не використовуючи дотаційних фондів центру зайнятості, ми протягом трьох останніх років працевлаштували на заводі понад 700 осіб, створивши нові робочі місця. Сьогодні підприємство кожного місяця виробляє продукції на загальну суму понад 5,5 млн. гривень. У найближчих планах - довести цю цифру до 10 млн. гривень на місяць.

Під час ознайомлення з виробництвом члени комісії ретельно перевірили дотримання працівниками ВАТ “Костопільський завод продтоварів” рецептури та санітарно-гігієнічних вимог, а журналісти мали змогу на власні очі побачити, як випікають хліб і з чого роблять цукерки, відчути на дотик гарячу і солодку атмосферу кондитерських цехів.

Після екскурсії журналістів пригостили останніми новинками хлібозаводу: хлібом “Білоруським череневим”, “Білоруським з кмином”, “Костопільським череневим”, дієтичним молочно-висівковим, пшеничним із сезамом, “Костопільським фермовим”, хлібом по - зорянськи, “Степанським”, пампушками з часником, і чудовою, запашною здобою: булочками “квіточка”, “бабусиним пирогом”, трьома видами паски - європейською (з цитрусовим смаком), з родзинками і з шоколадними краплями, плюшками з цукром, “багетами”, сирними рогаликами та різноманітним печивом.

Другим актом “барбізонського балету по-костопільськи” стало частування новими кондитерськими виробами. Чого тут тільки не було: зефір у шоколаді, йогурті, з “журавлиновою” начинкою і згущеним молоком, зі смаком кави, капучіно, лимону, східні солодощі та молочний ірис. Найскладнішим, на думку фахівців заводу, було придумати оригінальну назву для кожної новинки, адже у найменуванні треба було натякнути на місце “народження” виробу, особливості рецептури та не забути про ознаки сучасності і родинних традицій. Так з’явилися “бабусин пиріг”, зефір “вишнева заметіль”, цукерки “фрукт-драйв”, печиво “добрик” та “круть-верть”.

А поки “акули пера” “бавилися плюшками” із апетитом Карлсона, який живе на даху, галузева дегустаційна комісія оцінювала продукцію з точки зору стандарту. Після нетривалого обговорення члени комісії вирішили: всі види продукції відповідають допустимим стандартам за своїми властивостями - смаком, зовнішнім виглядом, енергетичною цінністю, вмістом корисних харчових речовин та іншими ознаками, що відомі лише фахівцям.

Вишуканий смак зефіру, його “повітряну” консистенцію можна порівняти хіба що з вітерцем, який дав назву цим солодощам. До того ж, солодка продукція Костопільского заводу продтоварів є корисною для мешканців північних регіонів, що постраждали від радіоактивного забруднення, адже пектини, на основі яких вироблено багато її видів, мають властивість виводити з організму радіонукліди. Отже, купуючи дітям і дорослим ласощі від “Родини”, ви дбаєте не тільки про задоволення, а й про здоров’я своїх рідних!

01.06.2006Валентина ЗАХАРОВА


Переглядів: 1276

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21175)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17327)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14556)
• Допомога під час карантину [967] (14479)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14314)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14129)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14002)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13975)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13964)
• Живи до ста! [965] (13950)
• Бюджет і ми… [965] (13886)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13880)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13753)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13661)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13656)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13603)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13214)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13186)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (415)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (66)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (66)
• Тонкощі заварювання кави (63)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (62)
• Небезпека вологих серветок (59)
• Пиріг «Чорний ліс» (58)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (58)
• Особливості вживання видів води (56)
• Часникові стрілки корисніші за часник (55)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (54)
• А ваш шампунь безпечний? (52)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (51)
• Нецукровий діабет (47)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (39)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"