№606 від 06.06.2013p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#5 способів використання Що робити з бананом?Ну, якщо ви скажете, що вже знаєте, що з ним робити (тобто з’їсти), ви матимете рацію. Але цей найочевидніший спосіб не згадуватиметься в нашій статті. Ні, тут зібрано декілька найцікавіших способів, які не такі вже й очевидні. Не вірите? Давайте переконаємось. Працюємо з сріблом Бананом можна полірувати срібні вироби, які вже давно втратили свій вигляд. Звичайно, краще всього віднести такий виріб до ювеліра, але все таки спочатку спробуйте використати банан - і, швидше за все, ви залишитеся задоволені справленим на вас враженням.
Взуттєвих справ майстер Банан цілком можна так назвати, оскільки цей плід, вірніше, його шкірка, володіє дивовижною властивістю. Шкірка цілком може замінити крем для взуття. Для цього потрібно просто натерти шкіркою від банана (внутрішньою стороною) свої туфлі, а потім відполірувати тканиною. Ось побачите, ефект буде дивовижний.
Косметичний салон Він практично не потрібний, якщо у вас є банан. Правда, ще потрібне бажання випробувати чергову маску для обличчя. Якщо ви ніколи не робили масок - час спробувати. Один банан (само собою, зрілий), жовток одного яйця, ложечка вершків та ложечка меду. Все це перемішуємо до отримання однорідної консистенції і наносимо на обличчя. Одна умова - обличчя вже повинно бути чистим та вмитим.
Швидка допомога Обпеклися? Вдарилися? Терміново беріть шкірку банана, і прикладайте до ураженого місця. Речовини, що містяться в банановій шкірці, цілком здатні допомогти вирішити вашу проблему. Прикладання шкірки банана вгамує біль. Кулінарна допомога У вас є м’ясо, в соковитості смаку якого ви сумніваєтеся? Терміново беріть бананову шкірку, і обертайте нею це м’ясо. Потрібно трохи почекати, і м’ясо можна смажити, воно стало соковитішим і м’якшим. Окрім усього іншого, варто додати банан або його шкірку в м’ясо під час смаження, тоді м’ясо точно буде м’яким. На додачу, ви ще й отримаєте спектр смаку.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |