№635 від 26.12.2013p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Секрети кухаря Цікаві кулінарні хитрощі для господиньУ кожної вправної господині є свої маленькі кулінарні секрети, якими вона охоче ділиться. Ось і ми вирішили розповісти нашим газдиням кілька таємниць, які допоможуть впоратися з нелегкою кухонною роботою. Якщо змочити манну крупу холодною водою, а потім залити окропом чи гарячим молоком, вона не утворюватиме грудочок. Під час варіння рису не додавайте цукор рис від цього твердне. Кілька краплин олії, доданих до квасолі під час варіння, зроблять її м’якшою. М’яке та липке тісто можна розкачати, якщо накрити його пергаментним папером. Ще один спосіб розкачати таке тісто зробити це пляшкою, у яку налито холодної води. Хлібні дріжджі дуже добре зберігаються, якщо їх засипати борошном або сіллю. Дріжджове тісто підійматиметься рівномірно, якщо у нього увіткнути кілька трубочок макаронів. Якщо ви печете піцу чи інший плаский пиріг, не розкатуйте тісто на всю площу форми, а залишіть невеличкі проміжки до бортиків. Так тісто краще пропечеться. Якщо ви печете пиріг з фруктами, а особливо з ягодами, то спершу треба посипати тісто білими сухарями. Сухарі вберуть зайвий сік, що виділятиметься за високої температури, тож тісто не намокне і не підгорить.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |