![]() |
№653 від 24.04.2014p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#А ви чули? Як бути, якщо...... варена риба розламується, просто розвалюється на шматки? -Тоді її краще варити невеликими порціями і в неглибокому посуді. ... хочеться, щоб запечена в духовці риба вийшла соковитою, з апетитною підсмаженою скоринкою? -Перед тим, як поставити в духовку, обмазати рибу сметаною і полити олією, зробити на кожній рибині 2-3 продовгуватих надрізи і в ході запікання стежити за температурою в духовці - 250-280°С. ... м’ясо доводиться спочатку розморозити, використати шматочок, а решту заморозити знову. Чи можна так? - Краще не треба. Вторинне заморожування м’яса псує його смак. Тому краще всього зберігати м’ясо в морозильній камері розрізаним на невеликі шматочки, кожний - в окремому поліетиленовому пакеті. Те ж стосується і субпродуктів, птиці, риби. ... смажили-смажили качку, а вона все одно жорстка, як вуса відставного фельдфебеля? - Нічого страшного. Треба припинити смаження і потушкувати качку в бульйоні - стане м’якше. ... неможливо вловити момент, коли ж готова яєчня глазунья? - Як тільки білок яєчні злегка затвердів і став білим, треба знімати сковороду з вогню. Завважте, що й після цього сковорода розжарена і процес смаження не припиняється. ... купили гірчицю, а вона через 2-3 дні починає засихати? - Розведіть гірчицю молоком. ... спробували спекти булочки, а вони виходять твердими? - Значить, ви поклали занадто багато цукру. ... млинці з прісного тіста виходять то грубими, як підошва, то рвуться при спробі зняти їх зі сковороди.- Якщо млинці грубуваті, можна розбавити тісто молоком. А якщо надто ніжні - додати в тісто яйце. ... іноді бере лінь перебирати крупу для каші? - Все одно перебирати треба, так що наберіться терпіння. А при промиванні налийте побільше холодної води: ваш “брак” спливе на поверхню... ... закритий пиріг з фаршем або кулеб’яка здуваються, як м’ячик? - Перед випіканням проколіть пиріг або кулеб’яку в двох-трьох місцях, пар зсередини вийде і все буде в порядку. ... варення зацукрується? - При варінні додайте лимонний сік або лимонну кислоту. ... при варінні варення сироп густіє, а плоди зморщуються? - Додайте в сироп води.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |