![]() |
№663 від 03.07.2014p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Меню ![]() Кабачки “Вогник”Інгредієнти: кабачки - 1 кг, томати - 250 г, сіль морська - 5 г, цукор - 10 г, петрушка 50 г, часник (зубок) - 5 шт., перець чилі - 1 шт., олія оливкова - 50 г. Приготування: кабачки нарізати кружечками завтовшки 1/2 см. Томати “пюрирувати” в блендері. У сотейнику змішати пюре з томатів, сіль, цукор, оливкову олію. Довести суміш до кипіння. Кабачки порційно, в один ряд, викласти в сотейник. Тушкувати 10 хвилин на середньому вогні. Таким чином приготувати всі кабачки. Готові кабачки викласти рядками в глибокий посуд. Кожний ряд присипати подрібненою петрушкою з часником і перцем чилі. Щільно закрити посуд і дати кабачкам настоятися протягом декількох годин. Подавати кабачки охолодженими.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |