№667 від 31.07.2014p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Меню Маринований гострий перчикІнгредієнти: 0,5 кг гіркого перцю, 1 стакан оцту, 3 ст.л.цукру (з верхом), 2 ч.л. солі, кілька горошин перцю, 1 лавровий листочок. Приготування: На одну баночку 0,5 л потрібно помити 0,5 кг гіркого перцю, почистити від насіння та перегородок. Закип’ятити 1,5 л води, кинути в неї перець, закрити кришкою, виключити вогонь та залишити на 10-15 хвилин. Маринад: 1 стакан оцту, 3 ст.л.цукру (з верхом), 2 ч.л. солі, кілька горошин перцю, 1 лавровий листочок. Все закип’ятити. В підготовлені стерилізовані банки викласти перець (воду зцідити), залити гарячим маринадом, закрити кришками. Через два тижні можна пробувати. Дуже смакує з м’ясними стравами, як наповнювач до піцци та й просто на підсушеному багеті зі шматочком сиру. Зберігати краще в прохолодному місці 3-4 місяці.
Коментарі (0):
|
Warning: require_once(/home/rakursrovnoua/public_html): Failed to open stream: No such file or directory in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php on line 10 Fatal error: Uncaught Error: Failed opening required '' (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php80/root/usr/share/pear') in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php:10 Stack trace: #0 /home/rakursrovnoua/public_html/info.php(316): include() #1 {main} thrown in /home/rakursrovnoua/public_html/footer.php on line 10 |