Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Червень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Липень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню  Гратен з баклажанів та помідорів
Інгредієнти:
баклажани - 600 г,
помідори (соковиті некислі) - 800 г,
цибуля - 250 г,
часник - 5 зубчиків,
сир пармезан - 120 г,
базилік свіжий або заморожений -
8-10 листочків,
оливкова олія для смаження, сіль,
чорний мелений перець. Приготування: цибулю порізати півкільцями або кубиками, часник подрібнити ножем. Помідори опустити на 20 с. в киплячу воду, зняти шкірку і порізати невеликими шматками довільної форми. На оливковій олії злегка обсмажити часник з цибулею. Додати помідори і порізаний базилік, посолити, накрити кришкою і на невеликому вогні, час від часу помішуючи, тушкувати приблизно 15 хв. Кружальця баклажанів посолити з кожного боку і залишити на 8-10 хв. щоб вони пустили сік. Потім баклажани обсмажити на змащеній оливковою олією сковорідці до рум’яної скоринки. Сир натерти на дрібній терці. Форму змастити оливковою олією. На дно форми викласти третину тушкованих помідорів. На помідори – половину обсмажених баклажанів, поперчити. Баклажани зверху присипати третиною тертого пармезану. Знову викласти частину помідорів. Поверх – баклажани, що залишилися, поперчити. Притрусити сиром. Сир покрити помідорами, що залишились. І на кінець, гратен присипати рештками сиру. Форму зі стравою помістити у розігріту до 200 °С духовку і випікати 15-20 хв. до рум’яної скоринки.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1225 від 25.06.2025p. |
¤ Тарас Сень: «З 2000 року працюю для дітей…»Початок літа вже традиційно є «дитячим». Це не дивно, оскільки закінчується навчальний рік у школах і починаються літні канікули.Найкращого часу для дитячих розваг важко знайти. На жаль, саме дитячих літніх заходів в нас проводиться, на думку автора, замало, і це погано. Діти найбільше потребують позитивних емоцій, особливо в такий важкий час. Але є люди, які постійно працюють для того, аби малечі та підліткам влаштовувати святковий настрій. І роблять вони це дуже вдало....
| | |
|