Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №681 від 06.11.2014p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#12 листопада - День фахівця з безпеки

Андрій ПЕТРЕНКО: “Наша місія – охороняти вашу безпеку і спокій” Команда майстрів “Ель-Рої” професійно збудує для вас сучасну систему відеоспостереження

Андрій ПЕТРЕНКО: “Наша місія – охороняти вашу безпеку і спокій” Команда майстрів “Ель-Рої” професійно збудує для вас сучасну систему відеоспостереження

Система відеоспостереження в будинку, офісі, магазині або на виробництві є невід’ємною частиною систем, які забезпечують вашу безпеку і безпеку вашого бізнесу. Прос­ті системи відеоспостереження сьогодні можна зустріти практично на кожному громадському об’єкті - будь-то під’їзд багатоповерхівки чи офіс компанії. Проте, коли мова заходить про крупніші об’єкти, не кажучи вже про стратегічно важливі та режимні, з обширними прилеглими територіями, простою системою відеоспостереження тут не обійтися. “Для здійснення повного контролю над кожним метром об’єкта потрібні складніші сучасні системи відео­спостереження”, - переконаний директор ТОВ “Ель-Рої” Андрій ПЕТРЕНКО (на фото).

Напередодні професійного свята фахівців з безпеки “Рівне-Ракурс” знайомить своїх читачів із людиною, яка професійно займається вирішенням питань вашої особистої безпеки, безпеки вашого майна і бізнесу.

“Найширший у Рівному спектр обладнання”

- Андрію, розкажіть, будь ласка, про Ваші перші кроки в охоронному бізнесі.

- Років два тому мій друг, який працює в цій сфері, попросив мене встановити систему відеоспостереження на будинок його клієнтові: у нього якраз народилася донька, і він не міг виконати замовлення. Він також мені порадив, що треба для цього купити. Я придбав необхідне обладнання, зібрав його в себе дома на підлозі і, переконавшись, що з’явилась “картинка”, поїхав до замовника. Самостійно виконав весь монтаж, усе налаштував і нині втішений тим, що досі цей будинок у нас на обслуговуванні. Так я стартував у бізнесі. Сам ходив із драбиною і проводами, сам монтував та обслуговував системи відео­спостереження. Клієнти були задоволені якістю моєї роботи, мене почали рекомендувати, відповідно, розширювалась і моя клієнтська база.

Потім у мене з’явився партнер, який вклав кошти у створення спеціалізованого магазину з продажу обладнання та матеріалів для систем відеоспостереження, охорони і пожежної сигналізації (Соборна, 326, навпроти будівлі райдержадміністрації). Разом з ним ми заснували товариство з обмеженою відповідальністю “Ель-Рої”. В нас уже працює три бригади монтажників - це шість чоловік, менеджер, бухгалтер та я, директор.

- Чим вирізняється спеціалізований магазин “Ель-Рої” від подібних магазинів?

- У нас - найширший у Рівному спектр обладнання. Ми пропонуємо високоякісні системи відеонагляду та охоронного спостереження відомих світових виробників: “Balter”, “Gazer”, “Страж”, “Tecsar”, “CnM Secure”, “Atis”, “Dahua”, “Luxcam” та “Hikvision”. У магазині широкий вибір інфрачервоних прожекторів, відеореєстраторів, відеокамер, камер-муляжів, об’єктивів, лінз, омофонів, пультів управління, систем передачі відеосигналу та безперебійного живлення тощо. Сьогодні ви зайшли в магазин, вибрали з нашою допомогою потрібне обладнання, а вже наступного дня наш представник вам його доставить. Географія наших постачальників - вся Україна: Київ, Одеса, Харків, Чернівці, Вінниця, Умань… У нас, до речі, купують обладнання і монтажники з інших фірм, для них встановлені привабливі знижки.

“Пріоритет - не ціна послуги, а її якість”

- Що для Вас головне у веденні бізнесу?

- Для мене пріоритет - не ціна послуги, а її якість. На першому плані, звісно, сервісне обслуговування. Буває, ви встановили дома чи на підприємстві систему відеоспостереження, щось у ній зламалось, а до тих, хто її змонтував, якщо і додзвонишся, то нічого не доб’єшся. Ми так не працюємо. У нас після монтажу система півроку на гарантійному обслуговуванні, тож у разі поломки безкоштовно виїжджаємо на об’єкт і усуваємо несправність. Високою якістю проектування, монтажу, сервісного супроводу та прийнятною ціною, що має суттєве значення в умовах економічної скрути в державі, спричиненої бойовими діями на Сході країни, ми добилися професійного визнання в Рівному і за його межами та стабільного попиту на наші послуги. Сьогодні, наприклад, усі три бригади монтажників працюють на об’єктах. У нас на кожен день є замовлення, а графік їх виконання складений на тиждень уперед.

- Які послуги пропонує Ваше підприємство?

.“Ель-Рої” - це найширший спектр послуг робіт із системами відеоспостереження, включаючи:

.проектування відеоспостереження;

.монтаж відеоспостереження;

.сервісне обслуговування відеоспостереження;

.модернізація систем відео­спостереження;

.інтеграція з охоронною сигналізацією;

.периметрове відеоспостереження.

Ідеальним “місцем зустрічі” правопорушника повинен стати периметр відеоспостереження. Наш досвід роботи в системі установки та обслуговування охоронних систем показує, що охорона периметра буде значно ефективніша у тому випадку, коли вона буде доповнена системою охоронного відеоспостереження. Така система дозволяє максимально забезпечити периметр, а в разі виникнення форс-мажорних обставин зможе більш оперативно реагувати на порушення. Охорона периметра повинна здійснюватися цілодобово, тому несправності, коли вони виникнуть, необхідно усувати в найбільш стислі терміни. Якщо група затримання прибуде до вашого об’єкта кілька разів за помилковим тривожним сигналом, ваша система охорони периметра втратить всяку довіру. Ми поклопочемося про забезпечення вашої безпеки та про справність усіх елементів системи охорони.

Нашим досвідченим фахівцям (а вони у нас усі з вищою та середньою спеціальною освітою) під силу монтаж будь-яких сучасних систем відео­спостереження найвищого рівня складності. “Ель-Рої” однією з перших фірм у Рівному почала встановлювати інтелектуальні системи IP-відеонагляду. Відео­спостереження при застосуванні ІР-відеокамер зазвичай ведеться в режимі он-лайн. Користувач може здійснювати web-доступ до системи з будь-яких каналів передачі даних (GPRS, EDGE, Wi-Fi) та з будь-якої точки світу, неважливо де: у відрядженні, в літаку або на поїзді, у відпустці, з готелю або Інтернет-кафе, сидячи на пляжі або з дому, з робочого комп’ютера в офісі або ноутбука. Ви можете в он-лайн спостерігати при допомозі смартфона за своїм підприємством, будинком, магазином. Зараз контролювати свій бізнес хочуть усі. Адже в деяких працівників така ментальність: якщо щось не поцупиш, то день не вдався.

“100-відсоткова гарантія безпеки об’єкта”

- Цікаво було б почути від Вас про особливості проектування, монтажу та сервісного обслуговуання систем відео­спостереження?

- Кожна система відеоспо­стереження, особливо сучасна, по-своєму унікальна, адже вона враховує безліч особливостей конкретного об’єкта, вимоги, що пред’являються до його безпеки, у тому числі і побажання замовника. Професійне проектування відеоспостереження - це, насамперед, 100-відсоткова гарантія безпеки об’єкта, що охороняється, запорука тривалої та надійної служби відеосистеми. На стадії попереднього обстеження і узгод­ження проекту враховуються всі побажання замовника, типи і кількість встановлених відеокамер, можливості розширення, ємність архіву та інші особливості об’єкта, які в подальшому будуть відображені у проекті відеоспостереження, а також може бути обговорено питання про інтеграцію системи відео­спостереження з охоронною сигналізацією.

Наступним в робочому ланцюжку дій є монтаж відео­спостереження, який повинен здійснюватися згідно з розроб­леним раніше проектом. Він вимагає ретельної підготовки, своєчасного постачання і доставки устаткування та супутніх матеріалів. Наші фахівці виконують монтаж і установку систем відеоспостереження на об’єктах будь-якого ступеня складності. Здійснюючи комплексний підхід до вирішення проблем безпеки, “Ель-Рої” також виконує роботи з пожежної сигналізації в партнерстві з ПП “НБ-Моніторинг”, яке має відповідну ліцензію. Ми працюємо в цьому сегменті для зручності наших клієнтів, аби надавати їм повний спектр охоронних послуг.

Як і будь-яка техніка, система відеоспостереження потребує постійного сервісного супроводу. “Ель-Рої” пропонує пакет послуг. Якщо людина платить певну суму в місяць, робимо профілактичні огляди й технічне обслуговування, щоб система працювала стабільно. Всі системи відеоспостереження, особливо це стосується сучасних моделей, мають у своєму складі високотехнологічні компоненти, у зв’язку з чим обслуговування відеоспостереження повинні здійснювати виключно кваліфіковані фахівці. До речі, “Ель-Рої” проводить повне сервісне обслуговування систем відео­спостереження, встановлених не тільки нами, а й іншими фірмами.

- І на завершення розмови…

- Ми запрошуємо всіх до ефективної співпраці з нашим підприємством. Команда майстрів “Ель-Рої” професійно збудує для вас сучасну систему відеоспостереження: як зовнішню, так і внутрішню, незалежно від масштабності об’єкта - велике промислове підприємство, невеликий офіс або квартира. Користуючись нагодою, щиро дякую за співпрацю нашим клієнтам: компанії “Лазорчик”, ТМ “Полісяночка” (птахофабрики в с. Кургани Березнівського та с. Дядьковичі Рівненського районів), ТОВ “Тиса”, будівельному маркету “Маяк”, компанії “Ескада-М”, Рівненському слідчому ізолятору, СТО “Саюр”, кафе-бару “Дача” та багатьом іншим - прошу вибачення в тих, кого не назвав.

Особлива подяка - військовим частинам, які на Донбасі мужньо захищають територіальну цілісність нашої держави. Ми були раді відправити їм обладнання для систем відео­спостереження без торгівельної націнки. Війна на Cході дещо загальмувала розвиток нашого бізнесу. Ми виграли тендери на ряд об’єктів у Києві, які стоять заморожені через відсутність фінансування з боку інвесторів. Гроші люблять тишу, а інвестори, як і всі українці, чекають миру та спокою в нашій державі.

ТОВ “Ель-Рої” пропонує організувати охоронне, оглядове та віддалене відеоспостереження. Крім того, гарантуємо бездоганну якість виконання робіт і тривалий термін служби змонтованих нами охоронних систем.

ТОВ “Ель-Рої”

33001, м. Рівне, вул. Соборна, 326;

моб. тел.: (096) 096-21-10, (066) 500-90-24;

apetrenko@el-roi.com.ua ; www.el-roi.com.ua

06.11.2014Спілкувався Олесь ДУБОВИК


Переглядів: 1140

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21073)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17215)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14470)
• Допомога під час карантину [967] (14386)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14228)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14036)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13911)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13884)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13864)
• Живи до ста! [965] (13858)
• Бюджет і ми… [965] (13790)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13783)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13659)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13570)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13568)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13511)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13120)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13104)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (962)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (91)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (83)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (83)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (83)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (82)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (80)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (80)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (80)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (80)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (79)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (79)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (79)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (75)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (73)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"