Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №692 від 02.02.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#ФутЗАЛ. Екстра-ліга

Кардинал обходить Енергію

Кардинал обходить Енергію

13 тур. 24 січня. “Ураган” (Івано-Франківськ) – “Титан-Зоря” (Покровське) - 1:2, “СумДУ” (Суми) – “Локомотив” (Харків) - 1:3, “Приват” (Кривий Ріг) - “Лукас” (Кременчук) - 2:7, “Спортлідер+” (Хмельницький) – “ЛТК” (Луганськ) - 3:2.

“Кардинал-Рівне” – “Енергія” – 2:1 (1:0).

Рівне: Дєнюжкін - Басич, Фаренюк, Танський, Кручок, Сондак, Ситник, Ланко, Новосад, Маринюк, Волянюк.

Львів: Кардаш - Федюк, Стефанків, Багряк, Павленко, Мих.Грицина, Мик.Грицина, Кордоба, Струк, Кузь, Писько.

Голи: Маринюк (16), Сондак (39) - Кордоба (27).

Гра в Рівному була однією із центральних в турі, і такі матчі зазвичай проходять не без участі вболівальників команди гостей. Не став винятком і звітний матч, на який прибув львівський десант. Ще до початку гри вболівальники обох команд добряче розім’ялися вигукуючи традиційні патріотичні заклики, які розпочинали господарі, а продовжували гості.

Команди чудово знають одна одну, тому і не витрачали марно часу, вже з перших секунд ввімкнувши максимальні швидкості. Обопільний пресинг не залишав часу на роздуми, рішення потрібно було приймати миттєво, але на якості гри це не відбивалося. Як і личить першими удару по воротам суперника завдали господарі. Уже на першій хвилині Мар’ян Маринюк пробив з ліва - м’яч просвистів над поперечиною воріт Володимира Кардаша. За хвилину львів’яни відповіли ударом Тараса Кузя, який Віталій Дєнюжкін відбив у шпагаті. Наступні хвилини команди провели в запеклій боротьбі в центрі майданчика, лише зрідка завершуючи атаку ударом по воротам. Небезпечний момент трапився на 4 хвилині, коли Андрій Федюк вирвався на побачення з Віталієм Дєнюжкіним, але рівненський голкіпер зіграв досить холоднокровно і не дозволив Андрію, який свого часу встиг пограти за рівненську команду, відкрити рахунок. Після цього епізоду ще не раз Дєнюжкін був вимушений демонструвати свою майстерність, коли львів’яни досить гострими кинджальними атаками прорізували захист рівнян, але пробити Віталія було не так просто. Проте це не збивало запалу гостей і ті продовжували шукати можливість для нанесення влучного завершального удару. Така гра гостей примушувала господарів грати на грані фолу і вже на 11 хвилині в їхньому пасиві було 4 фоли.

У другій половині тайму рівнянам вдалося більш менш вирівняти гру і все частіше примушувати вступати в гру Володимира Кардаша. На 16 хвилині Євген Ланко помітив у воротарський Віталія Танського і віддав передачу своєму капітану, а той п’ятою намагався підправити м’яч у ворота, але Кардаш відбив м’яч. А вже за кілька секунд і Володимир не зміг врятувати свою команду. Віталій Танський вводячи м’яч на лівому фланзі з аута, помітив у воротарський Маринюка - відмінна передача на дальню праву стійку, і Мар’ян головою переправляє м’яч у ворота. Правда м’яч зачепив Володимира Кардаша, але це не заваді голу – 1:0. До речі, забитий м’яч вивів Маринюка в одноосібні лідери серед бомбардирів команди.

Кінцівка тайму проходила в рівній боротьбі, небезпека виникала, як біля одних так і біля інших воріт, але завершальні удари не досягали мети. Дещо примусили господарі похвилюватися своїх вболівальників заробивши 5 фол, адже до закінчення тайму було ще більше 2 хвилин і львів’яни цілком могли спровокувати суперника на фол, але це їм так і не вдалося. Отже на перерву команди пішли за мінімальної переваги МФК “Кардинал-Рівне” - 1:0.

Після відпочинку малюнок гри не змінився, як і до перерви команди тримали високий темп. І вже за кілька секунд після відновлення гри Тарас Кузь небезпечно пробив з лівого флангу, проте м’яч пролетів у метрі від дальньої стійки. Час збігав, а рахунок не змінювався.

І ось, на 27 хвилині, перервавши атаку господарів, львів’яни провели свою. Роман Кордоба віддає в боротьбу на Багряка. Поблизу правого кута майданчика Віталію вдається виграти двобій у Басича і відкинути м’яч під удар Тарасу Кузю, який не роздумуючи, добряче прикладається до м’яча. І якщо з цим ударом Віталію Дєнюжкіну ще вдається впоратися, то завадити Роману Кордобі добити м’яч у сітку воротар господарів був вже не в змозі – 1:1.

Пропущений рівнянами гол не надто вплинув на хід поєдинку, хіба що примусив господарів активізуватися. Тут вже Володимиру Кардашу доводиться раз-по-раз демонструвати свою майстерність після ударів Волянюка та Басича. Але, львів’яни не перейшли на глухий захист, а навпаки за будь-якої нагоди проводили іскрометні контратаки. Так після удару Андрія Федюка Віталію Дєнюжкіну довелося продемонструвати неабиякі гімнастичні здібності, щоб завадити м’ячу потрапити до сітки. З кожною наступною хвилиною накал боротьби зростає. Удар Ланка парирує Кардаш. Микола Грицина б’є з ліва і м’яч ледь не облизує дальню праву стійку. Двічі на ударній позиції опиняється невгамовний Кордоба, але у першому випадку на шляху м’яча опиняється Дєнюжкін, а другому бракує влучності. Рівняни не примушують себе чекати з відповіддю. Знову Ланко на вістрі – повз стійку. Атака на атаку, удар за ударом, а рахунок незмінний – 1:1. Швидкий темп гри, примушує тренерів до частих змін четвірок. Будь-яка помилка може стати фатальною. Все частіше помиляються гравці при передачах, і це зрозуміло, адже грати в такому ритмі досить важко.

І коли до закінчення гри залишається майже півтори хвилини блискавична комбінація кардиналівців завершується голом. Володимир Сондак в центрі майданчика перехоплює м’яч, передача Фаренюку, той далі Волянюку. Михайло в один дотик відпасовує на право на набігаючого Сондака, і Володимир виводить свою команду вперед – 2:1.

Одразу хвилинна перерва, яку бере Максим Павленко. І як і читалося на майданчику з’являється 5 польовий у ролі якого виходить Роман Кордоба. Львів’яни розігрують м’яч, намагаючись підловити рівнян на помилці, але господарі досить грамотно захищаються. Все менше часу до завершення гри, наважується на удар Федюк – не точно. Для одних час спливає надто швидко, для інших навпаки. Уже траплялося в зустрічах цих команд, коли якраз на заключній хвилині вирішувалася доля матчу. Хоча б згадати минулорічну гру 21 туру у Львові. Тоді за рахунку 1:0 на користь МФК “Кардинал-Рівне” Дєнюжкіну на 40 хвилині вдалося забити другий гол. Здавалося “Енергії” не уникнути поразки, але… вже за кілька секунд спочатку Легчанов скоротив відставання, а згодом Павленко приніс господарям нічию. Та цього разу дива не сталося, рівняни втримали мінімальну перевагу і під шалені оплески вболівальників з перемогою залишили майданчик.

Перемога над “Енергією” дозволила МФК“Кардинал-Рівне” обійти львів’ян і до двох очок скоротити відставання від “ЛТК”.

02.02.2015Юрій Рачковський


Переглядів: 1057

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21180)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17329)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14557)
• Допомога під час карантину [967] (14481)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14317)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14131)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14004)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13976)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13966)
• Живи до ста! [965] (13952)
• Бюджет і ми… [965] (13888)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13881)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13754)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13662)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13658)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13604)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13215)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13187)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (448)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (71)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (68)
• Тонкощі заварювання кави (65)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (64)
• Небезпека вологих серветок (61)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (61)
• Пиріг «Чорний ліс» (60)
• Часникові стрілки корисніші за часник (58)
• Особливості вживання видів води (58)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (56)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (55)
• А ваш шампунь безпечний? (54)
• Нецукровий діабет (51)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (47)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"