Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №700 від 02.04.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Січень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
Лютий 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29

Новини Рівне
QRcode

#Меню-газета

Паска “Запашна”

Паска “Запашна”

Починаємо роботу з того, що замочуємо 100 родзинок у алкоголі. Далі просіюємо 400гр. борошна, додаємо 240гр. яєць (приблизно 4 великих або 5 маленьких), 40гр. цукру, 10гр. солі. Все замішуємо міксером за допомогою насадки “гачок”. Майте на увазі, тісто дуже щільне.

Далі додаємо 20гр. молока і, розчинені у ньому 15гр. дріжджів.

До тіста поступово додаємо 240 масла кімнатної температури. Їх просто порізати масло на невеликі шматочки. Все мішаємо хвилин 15.

Даємо підійти 2 години, накривши рушником.

Просушуємо родзинки паперовим рушником і додаємо в тісто. Гарно вимішуємо руками, затягуємо миску плівкою, і ставимо в холодильник на ніч. Зверніть увагу, що миска має бути велика.

Зранку дістаємо тісто, і ось тут нас чекає несподіванка. На ніч ми ставили тісто, на дотик майже невагоме, а зранку дістали значно щільніше, але не менш ніжне. Закладаємо тісто у форми і даємо відпочити 2 години. Духовка розігріта до 180С°. Ставимо пасочки на 20-30 хвилин, залежно від розмірів. Якщо ви бачите, що верх починає запікатися більше ніж низ, то просто прикриваємо зверху фольгою.

Поки паски печуть робимо сироп 150гр. цукру на 150мл води.

Ще ми робимо “горіхове масло”, 150гр. масла розтоплюємо на невеликому вогні до появи запаху, що нагадує лісовий горіх (це займає хвилин 5-7).

Паски виймаємо з духовки, даємо охолонути.

А далі беремо кожну пасочку, занурюємо в сироп, даємо 1-2 хвилини прийти до тями і далі занурюємо в масло. Ставимо на решітку, даємо маслу стекти. Не бійтеся, така процедура дає паскам довше залишатися свіжими та не дає висихати тісту.

Далі покриваємо улюбленою глазур’ю і все.

02.04.2015


Переглядів: 1167

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1207 від 13.02.2025p.
¤ 
П’ять автівок зіткнулися біля Олександрії

П’ять автівок зіткнулися біля Олександрії

Унаслідок автопригоди 62-річна пасажирка транспортного засобу «Nissan Qashqai» отримала струс головного мозку та забої. Також у лікарню доставили 24-річну вагітну костопільчанку, яка перебувала у «BMW»: медики діагностували у неї перелом гомілки та після надання допомоги відпустили....

¤ 
Смертельна автопригода у Рівненському районі

Смертельна автопригода у Рівненському районі

Автопригода сталася 2 лютого близько 17:10 у селі Воскодави Гощанської громади....

¤ 
Захист батька, у справі про вбивство сина, через перевищення меж необхідної оборони

Захист батька, у справі про вбивство сина, через перевищення меж необхідної оборони

Батьки і діти – вічний конфлікт поколінь. Інколи такий конфлікт стає кривавим, а то й смертельним… Так і сталося в одному з сіл нашої області, де батько вбив сина....

¤ 
Інструктори освітньої безпеки області проходять комплексну підготовку

Інструктори освітньої безпеки області проходять комплексну підготовку

Інспектори служби освітньої безпеки Рівненщини проходять підготовку з психології, інклюзії, комунікації та домедичної допомоги. Основна увага також приділяється протидії булінгу. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін....

¤ 
Рівненська нетканка готується до післявоєнної відбудови

Рівненська нетканка готується до післявоєнної відбудови

Рівненська фабрика нетканих матеріалів перетворює секонд-хенд та пластикові пляшки на якісну сировину для різних галузей промисловості – від легкої до важкої....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (22769)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (18659)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15640)
• Допомога під час карантину [967] (15620)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15358)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15255)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (15174)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (15117)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (15116)
• Живи до ста! [965] (15042)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (14998)
• Бюджет і ми… [965] (14968)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (14849)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (14830)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14691)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14634)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14299)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14286)

ТОП-15 свіжого номера:

• На Рівненщині перевірять стан виплати «вчительської тисячі» (278)
• Смертельна автопригода у Рівненському районі (73)
• Швидкий варіант маринованих шампіньйонів (72)
• Як швидко висушити білизну взимку? (71)
• Рівненська нетканка готується до післявоєнної відбудови (71)
• Інструктори освітньої безпеки області проходять комплексну підготовку (71)
• Видалення жирних плям з одягу за допомогою лимона і гірчиці (70)
• Чистимо ванну від жовтого нальоту та іржі (70)
• Захист батька, у справі про вбивство сина, через перевищення меж необхідної оборони (70)
• П’ять автівок зіткнулися біля Олександрії (69)
• «Турнір поколінь»: 40 років волейболу у Шубкові (69)
• Четвертий тур турніру пам’яті Володимира Шморгуна позаду (69)
• Навіщо в соляному розчині замочувати м’ясо? (69)
• Відкрита першість ДЮСШ №4 з регбі пройшла у Рівному (67)
• Розминка від чемпіона у Хорівському ліцеї (66)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"