Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №702 від 16.04.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Травень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Меню-газета

Pastiera Napoletana (неаполітанський пасхальний пиріг)

Pastiera Napoletana (неаполітанський пасхальний пиріг)

Для начинки:

170гр.булгура (можна замінити рисом, перловкою, в оригіналі має бути пшениця)

340мл молока

120гр.цукру

250гр.рикоти (замінити домашнім творогом)

3 жовтки

2 білки

цедра одного лимона (можна брати цукати)

дрібка кориці

Для тіста:

170гр.вершкового масла кімнатної температури

95гр.цукрової пудри (брала 80гр.)

2 невеликих яйця

З00гр.борошна

Спочатку готуємо тісто: масло збиваємо, додаємо цукрову пудру, збиваємо. Додаємо яйця, збиваємо до однорідної маси, додаємо просіяне борошно, вимішуємо швидко, щоб не забити тісто. Може здатися, що треба додати ще трохи борошна, не піддавайтеся, нічого не додавайте. Тісто буде трохи липке, загорнути його у плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин.

Для начинки відварюємо крупу готовності, охолоджуємо. Додаємо цукор, цедру або цукати, заливаємо молоком і варимо до тих пір, поки молоко повністю не вбереться крупою. Даємо охолонути. Творог пробиваємо блендером до однорідної маси, додаємо до відвареної крупи, перемішуємо, додаємо жовтки, ще раз перемішуємо. Білки збиваємо до стійких пік, додаємо до начинки.

Тісто виймаємо з холодильника, даємо хвилин 10 відійти при кімнатній температури. Розкачуємо в пласт, кладемо на форму, даємо спуститися на дно, ножем обрізаємо залишки тіста. З них робимо прикраси на пиріг. Форму з тістом ставимо в холодильник ще на 30 хвилин. Виймаємо, викладаємо начинку, прикрашаємо. Ставимо в духовку розігріту до 180С° на 40-50 хвилин, або до проби на суху паличку. Дати повністю охолонути і тільки тоді вийняти з форми. За бажанням можна присипати цукровою пудрою. Наступного дня цей пиріг ще смачніший, всі смаки та аромати збагачують одне одного.

16.04.2015


Переглядів: 1240

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p.
¤ 
Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів

Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів

Мер Києва Віталій Кличко провів зустріч з представниками дипломатичних місій 38 країн світу

Йшлося про подальшу допомогу Україні та участь іноземних інвесторів у реалізації великих проєктів. Про це Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі...

¤ 
Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ

Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ

Столична громада передала чергову велику партію дронів 27 бригаді НГУ. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко

«Від громади столиці бійцям на фронт вирушила чергова партія вкрай необхідної допомоги. 27-й окремій Печерській бригаді Нацгвардії України передав 1100 мультироторних систем. Це FPV-дрони різних типів — і нічні, і 8 та 10 дюймів», - повідомив Віталій Кличко...

¤ 
Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки

Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки

Морозиво вже давно стало не просто десертом – це справжня культура.

У 2025 році виробники вражають не лише креативом, а й увагою до локальних смаків, екотрендів та мультисенсорного досвіду....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (23117)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (19047)
• Допомога під час карантину [967] (16171)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15980)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15675)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15585)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (15524)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (15468)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (15455)
• Живи до ста! [965] (15393)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (15322)
• Бюджет і ми… [965] (15275)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (15179)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (15169)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (15001)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14940)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14773)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14643)

ТОП-15 свіжого номера:

• Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів (818)
• Кличко бере участь у Конгресі Європейської народної партії: «Голос України має звучати нині на всіх міжнародних платформах» (750)
• Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки (653)
• Кличко відвідав 7 бригад на Донбасі та Харківщині та передав допомогу від громади Києва (573)
• Віталій Кличко передав від громади Києва 72 бригаді 900 дронів, модифікованих під потреби підрозділу (524)
• Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ (336)
• Чи буде вода в кранах у рівнян? (200)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"