![]() |
№722 від 31.08.2015p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() ТОП 9 продуктів, якими небезпечно втамовувати голодПродукти, якими ми звикли втамовувати голод на ходу, можуть бути дуже небезпечними для здоров’я. Забудьте про ці продукти Ковбаса — це продукт, в якому зараз складно знайти м‘ясо. Крім цього, в ковбасі криється величезна кількість холестерину, а також консервант нітрін натрію, який викликає рак стравоходу. Швидкі каші — також слід прибрати з повсякденного меню. Для прискорення процесу готування зерновим міняють структуру, і повільні вуглеводи блискавично стають крохмалем, який тут же відкладається на боках. Крім цього, в такі каші додають цукор, який ще більше шкідливий для фігури. Сухі сніданки — напівфабрикати, в яких не залишилося жодного вітаміну. Сухі сніданки отримують через екструзію — борошно, цукор і ін. перетворюють на єдину масу, а потім створюють сам продукт - кульки, зірочки і т.д. Промислові сухофрукти також можна сміливо вносити до чорного списку. Перед тим, як виставити їх на прилавки, сухофрукти обробляють сірчаною кислотою та лугом, а також вимочують у цукрових сиропах. Солодкі сирки в більшій мірі складаються не з сиру, а з цукру. У цей продукт також додають рослинні жири, барвники, штучні ароматизатори і консерванти. Соки в пакетах. Ці соки складно назвати натуральними, адже їх розбавляють з цукром, лимонною кислотою і т.д. Відновлені соки взагалі містять велику кількість шкідливих вуглеводів, а те, що ти приймаєш за м’якоть манго може виявитися буряком! Мюслі — також проходять масштабну первинну обробку та втрачають свої корисні якості. У підсумку, вуглеводи перетворюються з “повільних” у швидкі цукри. Крім того, у складі мюслів багато чистого цукру та інших джерел порожніх калорій. Плавлені сирки. Перше, що потрібно знати: сири при термообробці втрачають свої корисні властивості, перетворюючись на суцільний жир. Крім цього, робляться такі сирки з сирних відходів, які не можна продати цілісним шматком. Сухарики і чіпси. Найчастіше ці продукти готуються на дешевих рослинних жирах і наповнені великими дозами підсилювачів смаку, які лише підсилять голод, жодних вітамінів там немає.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |