Просіяти борошно в миску, додати дріжджі та цукор, розвести все молоком до однорідної консистенції. Прикрити рушником і дати заспокоїтися протягом години в теплому місці. Опара готова.
В опару просіяти борошно, додати цукор, жовтки, сіль. Замісити тісто, по шматочку вмішуємо все масло. Тісто трохи липне до рук, але борошна не додаємо. Закриваємо рушником і залишаємо в теплі на 2,5 години. Тісто підніметься не дуже сильно, але стане придатним для формування булочок. Ділимо тісто на рівні частини, кожну підкачуємо в кульку, формуємо булочки з улюбленою начинкою. Викладаємо на деко, даємо відпочити годину в теплому місці, змазуємо відпочивші булочки білком і випікаємо 25-30 хвилин при 175С°. Даємо трішки охолонути, присипаємо цукровою пудрою.
Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA