Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Березень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
| | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню-газета  Шоколадний бісквіт
На 2 коржа по 24см або 3 коржа по 20см: 250гр.борошна, 300гр.цукру, 55гр.какао, 2 яйця, 280мл молока, 60гр.вершкового масла (кімнатної температури), 60мл олії, 1,5ч.л. соди (верх вирівнюємо ножем), 1ст.л.оцту, 1ч.л.солі З’єднуємо в мисці просіяне борошно, соду, сіль, цукор, какао. Все змішали вінчиком, щоб сода і какао розподілилися рівномірно. Далі додаємо яйця, вершкове масло, олію, молоко і оцет. Тепер це збиваємо міксером буквально 2-3 хвилини до повного об’єднання. Тісто виходить не густе, скоріше нагадує жирний кефір. Виливаємо тісто у форму, краще роз’ємну, але перед тим робимо “французьку рубашку”, тобто змазуємо форму маслом і присипаємо борошном. Випікаємо при 175С° 50-60 хвилин, до проби на суху паличку. Даємо охолонути, виймаємо з форми і загортаємо в плівку. На виході у нас пористий, вологий бісквіт з глибоким шоколадним смаком. Краще випікати одним коржем, а потім розрізати на потрібну кількість.
Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 02.04.2025p. |
|