Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню-газета  Яблучний пиріг
На форму 24 см:
2 яйця
1 ст.кефіру (або нежирної сметани)
2 ст.борошна
0,5 ст. цукру (хто любить солодке, то 1 ст.)
1/3 ст.олії
2 ч.л. розпушувача
5 яблук
кориця Яйця збиваємо з цукром до кремоподібного стану, додаємо кефір, ще раз збиваємо, просіюємо борошно з розпушувачем, перемішуємо, додаємо олію і корицю. Тісто виходить як густа сметана. Викладаємо тісто у форму. Яблука миємо, чистимо від шкірки, нарізаємо пластівцями прямо на тісто, трохи втоплюємо. Зверху присипаємо цукром, щоб ті яблука, що не втопилися не засохли при випіканні, а пиріг покрився гарною шкоринкою. Випікаємо при 180°С 30-40 хвилин, до проби на суху паличку. Готовий пиріг охолодити, вийняти з форми, за бажанням можна присипати цукровою пудрою.
Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|