№262 від 19.10.2006p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Рецепти для зміцнення зору Зайці окулярів не носятьНе можна забувати про основне “харчування” нашого дзеркала душі, адже вітамінне підживлення може значно поліпшити стан зору. Морквяний сік із молоком Вітамінний і тонізуючий, ідеальний для сніданку напій. На дві порції: 1 склянка свіжого морквяного соку, 1 склянка холодного молока, 2 ст. ложки цукру. У морквяний сік влити молоко, додати цукор і перемішати чи збити. Морквяний сік із морозивом Його краще приготувати на кубиках льоду. На дві порції: 1 склянка свіжого морквяного соку, 1 склянка морозива. У морквяний сік додати морозиво і збити міксером. Розлити в келихи і перед подачею на стіл заморозити. Салат із сирої моркви На чотири порції: 500 г моркви, півлимона, сік 1 апельсина, 1 ст. ложка меду, 50 г подрібнених смажених лісових горіхів (фундуку) і щіпка солі. Моркву почистити, натерти на великій тертці, заправити лимонним соком, попередньо змішаним з апельсиновим соком і медом, додати горіхи і посолити. Натерту моркву необхідно відразу ж збризнути лимонним соком, щоб вона не втратила свого кольору. Салат із моркви, яблук і зеленого салату На чотири порції: 2 ст. ложки сиру, розведеного молоком, 2 ст. ложки олії, 1 ст. ложка посіченої зелені кропу чи м’яти, 1 ст. ложка подрібнених волоських горіхів, 4 великих листки зеленого салату, 4 морквини; 4 яблука (краще червоних чи жовтих); листя селери. Сир протерти через сито, збити, додати олію, зелень і горіхи. Листя салату помити й обсушити. Помити, почистити і натерти на тертці моркву та яблука. На тарілки розкласти листя зеленого салату. Перемішати моркву, яблука і селеру, покласти гіркою на салатні листки і полити підготовленим сирним соусом. Коктейль "Золота піна" Надзвичайно красивий і корисний для здоров’я напій. На дві порції: 1 склянка морквяного соку, 1/2 склянки ананасового соку, півсклянки бананового соку. Усі напої ретельно перемішати. Подавати цей коктейль можна з кубиками льоду і соломинкою. Морквяний пудинг На 2 порції: 150 г моркви, 2 ст. ложки олії, 30 г сметани, 50 г молока, 50 г сиру, одне яйце, пшеничні висівки, цукор за смаком. Моркву натерти на тертці і залити двома літрами холодної води. Вимочувати протягом 3-4 годин, щогодини змінюючи воду. Потім моркву віджати через марлю, залити молоком, додати олію і тушити. У готову моркву ввести жовток, змішаний із протертим сиром і збитим білком. При бажанні, додати цукор, усе добре вимісити, викласти на сковороду, змащену олією й обсипану висівками. Запекти. До столу подавати зі сметаною.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |