Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №768 від 21.07.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Продукти, які спалюють жир на животі та боках

Продукти, які спалюють жир на животі та боках

Коли ви думаєте про дієту, яка б допомогла спалити жир на животі, перше, що спадає на думку, – це те, що слід дотримуватися суворого режиму, морити себе голодом протягом кількох годин між прийомами їжі – але все це тільки змусить вас почуватися гірше, і буде важко досягти бажаних результатів.

Вам не слід обирати такий спосіб схуднення. Якщо ви будете дотримуватися здорової дієти цілий рік, літо вам віддячить за ваші старання. Таким чином, немає жодної необхідності «страждати».

Грецький йогурт: саме цей йогурт рекомендований дієтологами для схуднення. Це здорова дієтична альтернативна страва для втрати ваги, тому що він містить удвічі більше протеїнів, ніж звичайні йогурти. Білок дуже корисний, тому що організм починає працювати вдвічі швидше, щоб перетравити страву, а отже і спалює набагато більше кілокалорій. Також цей процес травлення допомагає мінімізувати втрати м’язової маси через спалювання жиру.

Лобода: Ще один багатий на протеїни продукт. Інші назви квіноа – це чилійська лобода або рисова лобода. Ця зернова культура – лідер серед інших зернових за вмістом протеїнів – 16,2 %. Лобода – чудовий помічник у нелегкому процесі втрати жиру на животі. Квіноа багата також і на клітковину, що нормалізує травлення. Це зерно містить п’ять грамів клітковини на одне горнятко, і його також вважають надзвичайно корисним продуктом через високий вміст білка. Крім того, квіона містить велику кількість мінералів: заліза, фосфору, селену, цинку, кальцію, а також вітамінів групи B і вітаміну E. Дієтологи радять додавати різні сухофрукти і горіхи у кашу з квіноа. Приготована каша за смаком схожа на кашу з неочищеного рису.

Кориця: Ця улюблена багатьма пряність нормалізує рівень глюкози в крові. Можна додавати корицю до чаю, кави, йогурту, щоб вони стали солодкими, але кількість калорій не збільшилася. Цю пряність вживають для зменшення апетиту. Деякі дослідження показали, що кориця в 20 разів прискорює цукровий метаболізм і що споживання на день всього чверті чайної ложки кориці помітно знижує рівень цукру в крові.

Зелений чай: корисні властивості зеленого чаю для організму відомі добре і дуже давно. У період правління найперших імператорів Китаю зелений чай називали імператорським напоєм, адже вже тоді були відомі його цілющі властивості. Серед них – схуднення, втрата зайвої ваги, навіть з дієтами з високим вмістом жиру. Для схуднення краще пити саме зелений чай, тому що він не тільки покращує роботу шлунково-кишкового тракту, а й виводить шлаки, очищає організм. Якщо ви будете пити зелений чай один раз на день, це зменшить поглинання організмом жирів з їжі і стимулюватиме спалювання накопиченого жиру, особливо на животі.

Грейпфрут: це фрукт з низьким вмістом вуглеводів і 90% води. Він також є частиною здорової дієти, тому що його лимонна кислота допомагає схудненню. Рекомендовано з’їдати грейпфрут натщесерце вранці. Це також добре для людей, які хворіють на анемію. Грейпфрут допомагає регулювати рівень холестерину і лікувати застуди та грип. Це ідеальний фрукт для схуднення, тож додавайте його в салати, соки, коктейлі тощо.

Кавун: кавун майже повністю складається з води, тому він займає більше місця в шлунку і кишечнику. Це створює відчуття ситості і запобігає переїданню. Він також може бути використаний для зменшення бажання їсти. Кавун містить багато поживних речовин і мало калорій. Насолоджуйтеся влітку кавунами не тільки на десерт, але й між прийомами їжі. Це допоможе спалити жир на животі.

Груші та яблука: обидва цих плоди мають схожі властивості: у них високий вміст води й пектину, який використовують для детоксикації організму. Окрім цього, у груш і яблук дуже низький рівень холестерину. Груші містять кальцій, калій, залізо і невелику кількість натрію, а яблука є потужним сечогінним засобом і забезпечують організм харчовими волокнами та амінокислотами.

Виноград: це чудовий зміцнювальний і тонізувальний засіб. Як і родзинки, виноград сприяє детоксикації організму, його ідеально вживати під час дієти. Серед його основних переваг – наявність вітаміну В і калію, які допомагають контролювати рівень холестерину.

Сирі овочі: зелені листові овочі, селера, морква, цибуля-порей, помідори – усе це допомагає втамувати голод, а також забезпечити достатньо велику кількість води, тоді як кількість калорій достатньо мала. Спробуйте з’їсти їх сирими принаймні один раз на день, оскільки це збереже вітаміни, клітковину, мінеральні речовини, антиоксиданти, а під час приготування всі вітаміни можуть бути втрачені.

Яйця: якщо їсти два яйця на сніданок щодня, це може допомогти втратити кілька кілограмів, а ви будете почуватися задоволеними. Цей продукт позбавить вас від зайвих кілокалорій під час перекусів, адже ви не будете відчувати голоду у перервах між прийомами їжі, зате будете сповнені енергією до обіду.

Овес: це справжнє багатство для здоров’я і краси. Овес багатий на вуглеводи, білки і клітковину, а також має низький глікемічний індекс. Він містить ненасичені жири, калій, кальцій, магній, фосфор і всі необхідні поживні речовини для росту м’язів. Овес для схуднення можна купувати в магазинах як готовий продукт. Це можуть бути, наприклад, пластівці або висівки. Їх можете їсти з кефіром або йогуртом.

Цільні зерна злаків: для нормального харчування без додавання калорій, потрібно додати до свого щоденного раціону цільні зерна злакових культур. Споживання більшої кількості клітковини щодня сприятиме зменшенню ваги. Цільні зерна забезпечують організм клітковиною, цинком, вітаміном Е, магнієм і вітаміном В6. Ці сполуки допомагають запобігати хворобам, а також спалювати жир на животі. Ви можете знайти цільні зерна у хлібі, піці, макаронних виробах та десертах.

21.07.2016


Переглядів: 1245

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21069)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17211)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14466)
• Допомога під час карантину [967] (14380)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14224)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14033)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13879)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13860)
• Живи до ста! [965] (13852)
• Бюджет і ми… [965] (13786)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13777)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13657)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13567)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13565)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13504)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13116)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13098)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (807)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (87)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (80)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (79)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (79)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (77)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (77)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (77)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (77)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (76)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (76)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (75)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (75)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (70)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (67)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"