№769 від 28.07.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Баклажани по-китайськіСмачний рецепт для прихильників солодко-кислих смаків, а саме такими смаками і славиться китайська кухня. І якщо думаете, що з баклажанами такий смак ніяк не дружить, то це помилка – дружить, ще й як. А ще чим хороший цей рецепт, так тим, що готується миттєво, і за 30 хвилин незвична закуска вже готова. 0,5 кг баклажан 1шт.гіркого перцю 1-2 зубчика часнику 1 стебло зеленої цибулі 1ст.л. цукру 1ст.л.бальзамічного оцту 1ст.л.соєвого соусу Баклажани миємо, ріжемо брусочками. Розігріваємо в сковорідці масло до легкого диму, швидко обсмажуємо баклажани партіями, так щоб брусочки лежали в один шар. Викладаємо в лоток. Дрібно нарізаємо гіркий перець, часник, цибулю, теж обсмажимо. Сюда ж додаємо цукор, оцет і соєвий соус, перемішуємо. Виходить така собі пряна майже карамель, виливаємо її на баклажани, закриваємо кришкою, струшуємо кілька раз і даємо спокій на хвилин 10. Тепер можна пробувати, а можна лишити на кілька годин – баклажани від цього тільки виграють. Зауважую, що сіль не додаємо, оскільки використовуємо соєвий соус. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |