№776 від 15.09.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
40 порад від Джеймі ОлівераДжеймі Олівер – талановитий шеф-кухар з Великої Британії. Він є автором багатьох кулінарних бестселерів, бере активну участь в гастрономічних шоу. Також Джеймі – борець за здоров’я нації і правильне харчування. Пропонуємо вам 40 порад, які зроблять готування простішим, а ваші страви смачнішими. – Коли ви ліпите котлети, постійно змочуйте руки водою, щоб сире м’ясо не прилипало до долонь. – Якщо ви не можете знайти який-небудь інгредієнт, пропустіть його або замініть. Все одно буде смачно! – Смак анчоусів в пасті не відчувається. – Щоб почистити гранат, розріжте його навпіл і вибийте зерна. – Щоб паста не стала сухою і липкою, завжди залишайте трохи води, коли зливаєте з каструлі з макаронами. – Жирний копчений бекон, покладений зверху на рибу, додасть їй приємний аромат. – Щоб прибрати зайву вологу з картоплі, злийте воду і накрийте каструлю рушником або газетою, які і вберуть у себе зайву рідину. – Щоб видавити з лайма більше соку, попередньо розкачайте його по столу, трохи натискаючи. – Щоб легко і швидко видалити кісточки з оливок, роздушіть їх на столі дном миски. – Щоб трави віддали більше аромату і соку, роздушіть їх у ступці і збризніть оливковою олією. – Ядра кісточок абрикоса додадуть салату смак амаретто. – Лимон ошпарюють і дуже гострим ножем зрізають з нього цедру у вигляді спіральної стрічки. – Лимонну цедру з распаренного лимона потрібно натерти на найдрібнішій тертці . – Лимонну цедру намагайтеся зрізати якомога тонше маленьким гострим ножем, уникаючи захоплення білого шару. – Додавайте до страв ананас, якщо вам необхідно позбутися від зайвої жирності. – Цукіні при смаженні краще прим’яти. – Баклажани треба готувати на пару всього кілька хвилин. – Папір добре вбирає зайвий жир з курки. – Молодий буряк варіть в солоній воді. – Не треба класти багато вугілля в гриль – краще покласти вугілля на один край і поступово перекладати продукти. – Під час смаженні м’яса всипте столову ложку борошна – м’ясо покриється хрусткою скоринкою. – Під час приготуванні риби не треба змащувати сковороду олією, треба натирати саму рибу. – Сумішшю крабового м’яса з соком грейпфрута можна намазувати тости, а також додавати її до макаронів. – Зелень треба перемішувати з картоплею тільки перед самою подачею. – Щоб за допомогою одного лише ножа отримати часникову масу, розчавіть дрібно нарізаний часник ножем і не забудьте додати сіль, яка послужить хорошим абсорбентом. – Щоб швидко зробити смачну заправку, змішайте щавель і фенхель з соком лимона. – Масу з яєць, цукру і соку треба збивати над киплячою водою. – М’яту краще додати на початку смаження. – Щоб перець чилі втратив свою пекучість, промийте його у великій кількості води і очистіть від зерен. – Щоб при смаженні цибулі уникнути неприємного запаху, додайте сіль і смажте її на повільному вогні. – Щоб під час смаження на грилі риба не прилипала до грат, треба натерти рибу сіллю заздалегідь, сіль вбере зайву вологу, через яку риба прилипає до грилю. – Вермут додасть рису для різотто незвичайний смак. – Щоб підігріти мед, банку з ним треба поставити в миску з гарячою водою.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |