![]() |
№779 від 06.10.2016p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Яблучний пиріг320гр.- пшеничне борошно 200гр. – цукру 125гр. - масло вершкове 250мл – сметани 1шт. - яйце 1ч.л. – розпушувача 1ч.л. - кориці 4шт. – яблук Все дуже просто: борошно змішуємо з цукром, додаємо масло кімнатної температури, перетираємо в крихти, приблизно грам 150 крихт відкладаємо. В залишок додаємо сметану, розпушувач, перемішуємо, додаємо яйце, ще раз вимішуємо. В форму викладаємо тісто, зверху - порізані яблука, присипаємо корицею, а зверху крихти, які ми відкладали. Випікаємо при 180С° 35-40 хвилин. Охолоджений пиріг можна присипати цукровою пудрою. Більше цікавих та корисних рецептів можна найти на сайті http://PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |