№787 від 01.12.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Рятуємося від анеміїРецепти соків для профілактики та лікуванняЯкщо ви хочете вилікувати анемію та почуватися сповненими енергії протягом дня, спробуйте пити ці соки одразу, щойно прокинетеся вранці. Також ніхто не забороняє споживати їх кілька разів упродовж дня. Анемія – це розлад, при якому знижується кількість червоних кров’яних тілець і гемоглобіну в крові. Вона може призвести до розвитку інших проблем зі здоров’ям, через те що знижує здатність організму транспортувати кисень із легенів до решти тканин. Як наслідок, людина почувається втомленою, слабкою й страждає на проблеми з концентрацією. Також зазвичай у хворих на анемію бліда шкіра, слабкі нігті та волосся. Для того, щоб пришвидшити процес лікування від цього захворювання, важливо збільшити споживання багатих на залізо продуктів. Це означає, що ви можете доповнити лікування різноманітними натуральними соками, які містять залізо й інші важливі поживні речовини. Пропонуємо вашій увазі рецепти соків, які допоможуть вам у профілактиці та лікуванні анемії. Сік петрушки Попереджаємо, що смак цього соку навряд чи вам сподобається. Інгредієнти: 1 жменя петрушки; сік 1 лимона; 1 склянка води (200 мл). Готуємо сік: Візьміть жменьку петрушки та ретельно її помийте. Розріжте її на кілька шматків. Помістіть у блендер і додайте свіжовичавлений сік лимона й воду. Збивайте кілька секунд, поки не залишиться жодних грудочок петрушки. Одразу ж випийте (найкраще перед сніданком). Сік із буряка та пивних дріжджів Інгредієнти: 1 буряк; 1 морква; 1 чайна ложка пивних дріжджів (5 г); 1 склянка води (200 мл). Готуємо сік: Розріжте буряк і моркву на кілька шматків і помістіть у блендер. Додайте туди склянку води та чайну ложку пивних дріжджів і збивайте протягом кількох хвилин. Після того, як напій став однорідним і без грудочок, одразу ж його розлийте та випийте. Сік з ожини, полуниці та яблука Інгредієнти: 2 ожини; 3 полуниці; 1 яблуко; 1/2 склянки води (100 мл). Готуємо сік: Ретельно помийте ожину та полуниці й помістіть їх у блендер. Розріжте яблуко на кілька шматків та додайте решту інгредієнтів. Не забудьте видалити насіння. Додайте півсклянки води, щоб складники було легше збивати. Збивайте напій протягом кількох хвилин. Сік із редису та крес-салату Інгредієнти: 5 гілочок крес-салату; 4 редиски; 2 жмені шпинату; 1 склянка води (200 мл). Готуємо сік: Помийте овочі та вичавіть із них сік у соковитискачі. Додайте склянку води та пийте перед сніданком. Сік із крес-салату та моркви Інгредієнти: 3 морквини; 2 гілочки крес-салату; 1 склянка води (200 мл). Готуємо сік: Наріжте овочі та помістіть їх у блендер. Додайте туди склянку води. Після того, як ви добре збили напій, розлийте його якомога швидше і випийте. Можна пити до двох склянок на день. Сік із моркви, шпинату та селери Інгредієнти: 5 морквин; 1 стебло селери; 1 жменя шпинату; 1 склянка води (200 мл). Готуємо сік: Ретельно помийте всі Інгредієнти:, наріжте їх, помістіть в блендер і додайте склянку води. Збивайте на високій швидкості протягом кількох хвилин, поки всі Інгредієнти: добре не перемішаються. Подавайте напій свіжим і пийте його перед сніданком. Не забувайте, що соки не можуть повністю замінити медикаменти або засоби, які прописав лікарь. Будьте здорові!
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |