![]() |
№806 від 21.04.2017p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Маринований червоний бурячокБуряк, 1 кг, почистити, натерти на тертку для корейської морковки. Кілька зернят коріандру подрібнюємо у ступці (можна взяти мелений), змішуємо із 1ч.л. чорного перцю, 0,5ч.л.червоно гострого перцю, 1.ч.л. паприки. В 2с.т.л.оцту розчиняємо 1ст.л.цукру, додаємо 1ч.л.солі (я беру половинку). Виливаємо це в перцеву суміш. На сковорідці 100мл НЕРАФІНОВАНОЇ олії доводимо до стану майже кипіння (це коли над сковорідкою з’явиться білий димок). Головку часнику видушуємо через часникодавку прямо в гарячу олію, відразу ж все виливаємо в натертий буряк. Додаємо наші спеції-приправки, все вимішуємо. Викладаємо все в 1,5 літрову банку. За кілька годин буряк всядеться, пустить сік, вкриється маринадом і можна буде їсти.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |