Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №824 від 23.08.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2021p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Травень 2021p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Новини Рівне

#Ракурс розваг

Кілька секретів від досвідчених газдинь

Кілька секретів від досвідчених газдинь

Пишна яєчня Досить часто яєчня виходить плоскою і не надто апетитною на вигляд. Професійні кухарі знають один секрет: щоб яєчня була пишною, потрібно додати до яєць 1-2 ложки холодної води і гарненько збити масу.

Прибрати гіркоту з цибулі

Цибуля здатна не тільки довести до сліз, але і пристойно зіпсувати смак салату, як би дрібно ви не намагалися її нарізати. Врятувати ваше блюдо і прибрати гіркоту можна дуже простим способом: після нарізки складіть цибулю в друшляк і обдайте окропом.

Зробити макарони і рис розсипчастими

Через крохмаль, що міститься в рисі і макаронах, ці продукти часто злипаються і при легкому охолодженні перетворюються на неапетитний грудку.

Щоб рис або макарони не злипалися під час варіння, додайте у воду трохи соняшникової або оливкової олії, якщо планується подавати їх гарячими. Якщо ж макаронні вироби або рис будуть використовуватися під час приготування запіканок або інших страв, обдайте їх в друшляку холодною водою відразу після варіння.

Швидко нарізати цибулю

Процес нарізання цибулі ніхто не любить, через те що її досить важко втримати в руках. Але мало хто знає, що якщо під час чищення цибулі залишити хвостики (з боку пір’я), то цибулю можна буде нарізати набагато швидше, тримаючи його за ці самі хвостики. Потім їх просто можна викинути.

Смачний вінегрет

Вінегрет готують, мабуть, в кожній родині. Це корисне і смачне блюдо можна зробити ще смачнішим, якщо додати в нього одну столову ложку молока і одну чайну ложку цукру. Смак стане дуже м`яким і ніжним.

Зберегти колір капусти

Якщо у вашій родині люблять пироги з капустою або будь-які інші страви, що містять цей корисний овоч, вам потрібно знати секрет збереження її гарного кольору.

Нарубавши капусту для начинки, обдайте її окропом, потім залийте на хвилину холодною водою. Відіжміть і смажте або тушкуйте на сковороді. Завдяки цьому простому прийому капуста не стане коричневою.

Чим замінити вино в соусі

Є величезна кількість смачних соусів, до складу яких входить вино. Але багато хто відмовляється від алкогольних компонентів. Однак два шматочки цукру, попередньо розчинені в невеликій кількості оцту, стануть прекрасною заміною білого вина в соусі. Це відмінно підійде для м’ясних і рибних страв.

Зберегти білий колір рису

Щоб рис вийшов білим і розсипчастим, засипайте його тільки в киплячу підсолену воду, додавши кілька крапель лимонного соку або розчиненої у воді лимонної кислоти. Не закривайте посуд, у якому вариться рис. Тільки в цьому випадку він збереже свій ідеально білий колір.

Чим замінити майонез

Якщо раптом закінчився майонез, а ви готуєте страви, які потребують цього соусу, не поспішайте засмучуватися. Замінити майонез можна сметаною, якщо додати в неї розтертий жовток круто звареного яйця і чайну ложку гірчиці. 

Секрет дріжджового тіста

Не беріться ставити дріжджове тісто, якщо продукти для нього тільки дістали з холодильнику. Всі інгредієнти потрібно хвилин на 30 залишити в кімнаті. Дотримання цієї умови зробить тісто більш пишним і прискорить його підйом.

Додати блиск пирогам

Думаєте, тільки промислова випічка, приготовлена ​​професійними кухарями, може апетитно блищати?

Щоб закриті пироги і булочки блищали, перед випічкою їх змащують збитим яйцем, молоком, цукровою водою. Завдяки цьому з’являється апетитний глянець. Найкращий блиск виходить якщо мастити жовтками.

Перевірити свіжість яйця

Якщо ви сумніваєтеся в свіжості яєць, налийте води в ємність приблизно на 10 сантиметрів і опустіть їх туди. Свіжі яйця залишаться лежати на дні. Якщо вспливає тільки один кінець яйця, значить, його потрібно використовувати в першу чергу.

Ніжне м`ясо

Існує величезна кількість маринадів, що додають м’ясу ніжний смак і роблять його дуже м’яким. Один з таких - маринад з ківі. За 2 години до смаження яловичини замочіть її в суміші ківі, приправ і цукру. Але найголовніше - не тримайте м’ясо в такому маринаді довго, інакше ваше м’ясо перетвориться на паштет.

Секрети фаршу

Найсмачніші котлети, деруни та інші страви на основі фаршу виходять набагато смачніше, якщо робити фарш змішаним. Приміром, до котлет можна додати терту сиру картоплю, моркву, а в деруни покласти тертий сир і гірчицю.

23.08.2017


Переглядів: 372

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1014 від 07.05.2021p.
¤ 
Три срібні медалі вибороли рівняни на Чемпіонаті України

Три срібні медалі вибороли рівняни на Чемпіонаті України

22-24 квітня 2021року в місті Тернопіль відбувся Чемпіонат України з боротьби греко-римської серед юніорів....

¤ 
Кримінальні провадження щодо журналістів перебувають на особливому контролі

Кримінальні провадження щодо журналістів перебувають на особливому контролі

На цьому наголосив очільник поліції Рівненської області Олексій Камишанський під час особистої зустрічі із т.в.о. начальника слідчого управління Ігорем Коцюбинським, що відбулася 30 квітня....

¤ 
Забив штахетиною до смерті

Забив штахетиною до смерті

Нині 18-річний мешканець села Щоків перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За завдане умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть односельця, йому загрожує до десяти років позбавлення волі....

¤ 

Оптимізація – не ліквідація: головний освітянин області пояснив, чому потрібно реформувати навчальні заклади

На Рівненщині необхідно зробити шкільну мережу більш ефективною. На цьому наголосив начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Петро Коржевський під час селекторної наради з головами РДА та територіальних громад області. Так, головний освітянин області пояснив, що оптимізація мережі загальноосвітніх навчальних закладів наразі є одним з найбільш актуальних завдань....

¤ 
На Гурбах вшанували пам’ять бійців, полеглих у найбільшому бою УПА

На Гурбах вшанували пам’ять бійців, полеглих у найбільшому бою УПА

Уже традиційно на третій день Великодня жителі Рівненщини та багато гостей з інших регіонів з’їжджаються до урочища Гурби. Саме там сімдесят сім років тому відгримів найбільший в історії УПА бій. І досі у лісах покояться ті, хто у буремні часи став на захист України попри чисельну перевагу ворога....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (6193)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (5842)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (4449)
• Допомога під час карантину [967] (4431)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (4429)
• Бюджет і ми… [965] (4357)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (4320)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (4300)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (4255)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (4253)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (4250)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (4194)
• Живи до ста! [965] (4135)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (4030)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (4013)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (3938)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (3935)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (3721)

ТОП-15 свіжого номера:

• Як вибрати правильного партнера по продажі трикотажу серед великого переліку? (186)
• Чому наші бабусі мили підлогу з сіллю, та чому цей спосіб досі актуальний (82)
• Три срібні медалі вибороли рівняни на Чемпіонаті України (81)
• Чому слід іноді класти частину одягу в холодильник (80)
• Кондиціонер для білизни в домашніх умовах – і ваша білизна буде вам «вдячна» (79)
• Розумні поради щодо альтернативного використання морозильної камери, окрім зберігання їжі (74)
• Оптимізація – не ліквідація: головний освітянин області пояснив, чому потрібно реформувати навчальні заклади (64)
• Заливний пиріг з яйцями та сардинами (59)
• Початок сезону… (58)
• Забив штахетиною до смерті (56)
• Кримінальні провадження щодо журналістів перебувають на особливому контролі (55)
• На Гурбах вшанували пам’ять бійців, полеглих у найбільшому бою УПА (54)
• Команди ДЮСШ Верес здобули дві перемоги у чемпіонаті ДЮФЛ (53)


 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2020 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс