![]() |
№841 від 21.12.2017p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Печінкове парфеНа 4 формочки по 170 мл: 500 гр. печінки (краще брати телячу або курячу чи качину) 75гр. розтопленого вершкового масла 60 мл молока 2 яйця 1 ст.л. коньяку 1-2 зубчику часнику Сіль, перець за смаком Печінку промиваємо, пробиваємо блендером, проціджуємо крізь сито. Додаємо розтоплене масло, яйця, сіль, перець, молоко, коньяк та часник, розмішуємо до однорідності і знову проціджуємо крізь сито. Саме подвійне проціджування і дасть нам ту ніжність, а відсутність зайвих жирів та крохмалистих речовин – легкість. Суміш виливаємо в підготовлені формочки і печемо при 160С 20 хвилин для курячої печінки і 30 – для телячої. Для більшої ніжності для збереженню кольору краще на деко з формами налити кип’яток ( на ¾ висоти форми) і випікати на водяній бані. Охолоджуємо до кімнатної температури і можна використовувати як ваша фантазія підкаже. Якщо бажаєте зберігати паштет, то залийте верх розтопленим маслом і дайте захолонути маслу в холодильнику.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |