№842 від 28.12.2017p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Карамельний Наполеон на пивному тістіНа торт діаметром 24см: Тісто: 500гр. борошна 250гр. дуже холодного вершкового масла 100-150мл світлого пива 1ч.л. розпушувача Заварний крем: 400 мл вершків 20 % 200мл молока 170гр.цукру 5 жовтків 2 ч.л. кукурудзяного крохмалу Карамельний крем: вся карамель 200гр.вершкового масла кімнатної температури Для карамелі: 112гр. цукру 90мл вершків від 33% 50гр. вершкового масла холодного В чашу бленд ера з ножами кладемо масло кубиками, борошно і розпушувач, пробиваємо до стану крихт. Тепер додаємо холодне пиво і замішуємо тісто. Пива додаємо спочатку 100 мл і дивимося на тісто, за потреби потрохи пиво додаємо. Це буде залежати від борошна і від масла. Готове тісто ділимо на 10-12 шматочків, кожен загортаємо в плівку і залишаємо в холодильнику на кілька годин, найкраще на ніч. Тісто розкачуємо, вирізаємо потрібної форми, наколюємо виделкою і випікаємо при 180С до золотистого кольору, 10-15 хвилин. Повністю охолоджуємо. Для заварного крему нагріваємо молоко з вершками. Легко збиваємо жовтки з цукром і крохмалем, додаємо до молочної суміші і варимо на маленькому вогні до запустіння. Накриваємо плівкою «на дотик» і даємо повністю охолонути. Для карамелі нагріваємо в каструлі з товстим дном цукор, коли він почне темніти, починаємо крути каструлю так, щоб цукор перемішувався. Ложкою не мішаємо, оскільки все зіб»ється в одну грудку і будемо ми її топити до вечора. Як тільки розплавиться весь цукор, починаємо додавати по шматочку масло. Після другого кубика можна перемішувати ложкою. Після масла додаємо підігріті вершки. Доводимо до кипіння і відразу знімаємо з вогню Даємо повністю охолонути - краще добу в холодильнику. Для карамельного крему масло кімнатної температури збиваємо до пухкої маси, не перестаючи збивати помаленьку додаємо карамель і добре збиваємо. Охолоджуємо, краще в холодильнику кілька годин. До заварного крему додаємо карамельний і збиваємо. Всі коржі щедро промазуємо кремом, прикрашаємо на свій смак і даємо постояти в холодильнику не менше 10 годин.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |