Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №855 від 05.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Вересень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Жовтень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс незвичайного

8 новітніх трендів у гастрономії

8 новітніх трендів у гастрономії

Здавалося б, що ще можна приготувати, щоб здивувати сучасного гурмана? Однак кулінарія досі не стоїть на місті. Кожного дня вона піддається експериментам. Останні тренди у світовій гастрономії вражають навіть найвибагливіших. Шеф-кухарі різноманітних ресторанів вигадують екстравагантні рецепти один поперед одного. Що ж пропонують найкращі гуру гастрономії?

Порошок з вина

Кухар Маріо Сандовал виготовляє порошок із вина, який назвав емінолом та використовує в якості приправи. Він додає цей інгредієнт майже у всі страви. Випікає з ним хліб та тістечка, додає в соуси, до страв із морепродуктів. Страви мають легкий присмак вина, але не містять алкоголю. Він вважає, що емінол робить страву неперевершеною. Також, на його думку, запорука успіху страви – це посуд, на якому її приносять. Для свого ресторану Маріо замовив посуд, який повторює контури жіночого тіла. Він упевнений, що жіноче тіло ідеально підходить для подачі найкращих страв.

Ароматична есенція овечої шерсті

Жоан Рока проводить експерименти з ароматичними есенціями, а саме з їх виготовленням та застосуванням. Есенції отримують як з ароматом продуктів та напоїв, так із ароматом овечої шерсті. Кухар переконаний, що аромат може докорінно змінити смак страви. Наприклад, коли він готує рибу, то додає есенцію з ароматом водоростей та морської води.

Риба в рожевому черепі

Брати Ферран та Альберт Адріа разом із дизайнером Такеші Муракамі вирішили, що потрібно більше уваги приділити не самій страві, а тому, в чому її подають. Наприклад, ікру подають у металевих павуках, різні закуски – на золотому дереві, інші страви – в рожевих черепах. І все це подають у ресторанному залі, наповненому різними 3D інсталяціями та сучасною музикою.

“Людський мозок” із какао

А інший представник кулінарної майстерності Андоні Луіс Андуріс, шеф-повар ресторану Mugariz, зосередив всю свою увагу на страві, а саме на її вигляді. Він пропонує страву з какао, яєць та жиру витопленого з хамона подавати у вигляді людського мозку на кістці.

Кальмари з зеленим чаєм

Олена Арзак, представниця ресторану Arzak, запропонувала цікаву страву, використавши доволі прості інгредієнти. Обсмажені міні-кальмари на сковорідці разом з панданом, посипані африканськими спеціями та цедрою лайму. А потім це все заливають зеленим чаєм з м’ятою. Подають страву разом із кульками дині, підфарбованими чорнилом каракатиці.

Монохромна їжа

Шеф-повар ресторану Sant Pau легендарна жінка Карме Рускайеда пропонує страви з продуктів одного кольору. Вона вважає, що зайвий колір відволікає відвідувача від відчуття смаку. Страви готує з усіх продуктів, але при цьому додає потрібний відтінок за допомогою різних технологій. Так на тарілці медуза, яловичина та конина отримують один колір. А ще Карме для своїх відвідувачів розробила авторські десерти, які дає з собою. Вони виконані у вигляді конструктора. Складаючи його, відвідувачі отримують фігурки міфічних тварин.

Хліб із березової кори

Представник ресторану White Rabbit Володимир Мухін запропонував своїм гостям хліб, приготований з внутрішньої частини березової кори, так званого луба. Також він готує кролика, поєднуючи його з молоками оселедця.

Коктейль з вугілля

Кухар, який поєднав непоєднуване – Андре Чанг, представник ресторану Andre. Він приготував коктейль із соснових голок, вугілля та зелених яблук. Усі продукти він піддає ферментації. Також він готує соки, які додає замість спецій.

05.04.2018


Переглядів: 1728

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1190 від 04.10.2024p.
¤ 
А ви знали, що легені можуть свербіти?

А ви знали, що легені можуть свербіти?

Чи відчували ви або хтось із ваших знайомих коли-небудь свербіння в легенях? Зазвичай легеневий свербіж – симптом, викликаний подразниками довкілля або певним захворюванням. Термін «itchy lungs», тобто «легені, що сверблять», об’єднав декілька станів, які мають схожі симптоми....

¤ 
Автоцистерна врізалась у блокпост: один загиблий, двоє травмовані

Автоцистерна врізалась у блокпост: один загиблий, двоє травмовані

Автопригода сталася 28 вересня близько 08:15 на трасі Київ-Ковель-Ягодин....

¤ 
6-річний хлопчик загинув під час пожежі

6-річний хлопчик загинув під час пожежі

Трагедія сталася 25 вересня близько 16 години у селі Новостав Рівненського району....

¤ 
На Рівненщині працюють над забезпеченням зв’язку під час блекаутів

На Рівненщині працюють над забезпеченням зв’язку під час блекаутів

Можливість додзвонитись до екстрених служб у випадку відсутності електроенергії. Про це йшлося під час наради в Рівненській ОДА із представниками мобільних операторів, ДСНС, поліції та екстреної медичної допомоги....

¤ 
Бійці 3-ї штурмової бригади отримали партію літаків-камікадзе від «Української команди»

Бійці 3-ї штурмової бригади отримали партію літаків-камікадзе від «Української команди»

Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію дронів-літаків 3-ій окремій штурмовій бригаді. Загалом волонтери відправили на передову вже понад 200 таких дронів. Про це повідомляється на Facebook-сторінці «Української команди»....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (22147)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (18172)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15251)
• Допомога під час карантину [967] (15164)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14965)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14823)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14728)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14697)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14686)
• Живи до ста! [965] (14652)
• Бюджет і ми… [965] (14589)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (14578)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (14453)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (14397)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14310)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14254)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13896)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13866)

ТОП-15 свіжого номера:

• Бійці 3-ї штурмової бригади отримали партію літаків-камікадзе від «Української команди» (324)
• На Рівненщині працюють над забезпеченням зв’язку під час блекаутів (77)
• На Рівненщині розвивається ветеранський лізинг (72)
• Автоцистерна врізалась у блокпост: один загиблий, двоє травмовані (67)
• Кулінарна хитрість, завдяки якій оладки не вбирають олію зі сковороди (66)
• Три методи, які допоможуть вам відновити гостроту вашої тертки (65)
• А ви знали, що легені можуть свербіти? (64)
• Чим небезпечні заспокійливі препарати? (63)
• Крем-суп з гарбуза та груші (63)
• 6-річний хлопчик загинув під час пожежі (63)
• Почервоніння очей: втома чи хвороба? (62)
• Як видалити губну помаду з одягу за допомогою міцелярної води? (62)
• Чайні пакетики: як навчитися відрізняти «правильний» напій від небезпечної підробки? (62)
• Ні пігментації, ні зморшок: ця «шипучка», здатна повернути молодість рукам будь-якого віку (62)
• Як до останньої краплі видавити сік із лимона? (61)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"