№864 від 07.06.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Салат з полбоюНа 1 порцію: 30гр. полби (сухої) 2 огірка 2 помідора пучок салату 40гр. твердого сиру Полбу промиваємо, заливаємо на ніч водою, зранку відварюємо до готовності і охолоджуємо. Крупа не розвариться, вона буде «на зубок». Овочі миємо, ріжемо довільно. Салат миємо, сушимо і рвемо руками. Сир нарізаємо кубиками. Все викладаємо на тарілку. Приправляємо на свій смак олією, оцтом. Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |