Полуничні хвостики з черешками не поступаються у своїй корисності самій ягоді.
Вони містять багато каротиноїдів, тому гарно впливають на очі, поліпшують зір. Хвостики з черешками виявляють солегінну та антиоксидантну дію, виводять надлишок холестерину. Їх можна вживати свіжими, заготовляти на зиму.
Свіжі чи сушені корінці додають в різні чаї чи готують окремий настій, заварюючи як звичайний чай. Він приємний на смак, його полюбляють навіть діти. До того ж настій з полуничних хвостиків не має протипоказань до вживання.
Головний редактор - Конєв В.Л., тел.(098)0565477, (096)3950057
Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється