![]() |
№867 від 27.06.2018p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Парфе з вишнею та білим шоколадомНа 6 порцій: 300мл вершків від 33% 100гр. білого шоколаду 3 яйця 75 мл молока 100гр. цукру 1ст. вишні без кісточки Цукор, молоко, яйця змішуємо в каструлі і ставимо на водяну баню. Помішуючи варимо до загустіння. Вийде такий собі заварний крем, додаємо поломаний шоколад, перемішуємо до розтанення шоколаду. Повністю охолоджуємо. Вершки збиваємо до стійких пік, обережно підмішуємо крем, додаємо вишню і викладаємо у форму. Дуже зручно використовувати силіконову форму для кексів. Ставимо в морозилку не менше ніж на 4 годин. Десерт має повністю замерзнути. Потім виймає з форми, ріжемо гарячим ножем порційно і подаємо! Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайті PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |