![]() |
№884 від 25.10.2018p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Салат з червоного бурякуНа 2 порції: 4 середні бурячки 50мл оливкової олії 2ст.л.яблучного оцту 1ст.л.меду 0,5ст.л. орегано 0,5ст.л. м’яти сушеної 3-4 зубчики часнику Сіль за смаком Буряки варимо чи запікаємо до готовності. Охолоджуємо і натираємо на тертку для корейської моркви. Для заправки в мисочці з’єднуємо мед, оцет, сіль, олію, ретельно розмішуємо, щоб мед повністю розійшовся, додаємо сушену зелень. Видушуємо через прес часник і заправляємо салат. Даємо настоятися 30-40 хвилин.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |