№886 від 08.11.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Декілька кулінарних порад на щодень:• Щоб обсмажити чи запекти м’ясо з золотистою скоринкою, його потрібно змастити медом. • Зів’ялі кріп і петрушка знову отримають гарний вигляд, якщо помістити їх у воду, розведену оцтом. • Печінка буде м’якою, якщо попередньо посипати її цукром. • Цибуля втратить гіркоту і буде смачнішою, якщо після нарізання її покласти в друшляк і обшпарити кип’ятком. • Щоб яєшня була пишною, можна додати дві ложки холодної води на одну склянку яєць і добре збити. • Яєчні білки швидше зіб’ються в пишну піну, якщо їх попередньо охолодити і додати декілька крапель лимонного соку або лимонної кислоти. З жовтком роблять навпаки - жовтки люблять тепло і цукор. • Щоб яйця під час варіння не тріскали, попередньо їх треба промити у холодній воді. • Щоб молоко під час варіння не пригоріло, каструлю треба сполоснути в холодній воді і варити молоко на середньому вогні. • Овочі потрібно мити і чистити безпосередньо перед тим, як опустити в суп. • Щоб морква мала приємний смак, її потрібно проварити 5-10 хвилин і солити вкінці варіння. • Щоб рис був розсипчастий, його перед варінням слід замочити в холодній воді на 30 хвилин. • Щоб сіль в сільничці не набирала вологи, туди потрібно додати декілька зерняток рису. • Щоб рис не розварювався, перед тим його можна трішки обсмажити. Але потрібно врахувати те, що він тоді не збільшиться в об’ємі. • Щоб рис і макарони не злипались, під час варіння у воду можна додати декілька крапель олії. • Якщо хочете отримати смачні овочі при варіння, в воду їх потрібно опускати після того, як вода закипить. • Якщо ж хочете, щоб смачним був овочевий бульйон, а не овочі, то овочі слід починати варити в холодній воді.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |