№889 від 29.11.2018p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Вітамінні суміші, які допоможуть не хворіти взимкуОсінь і зима – справжнє випробування на міцність нашого імунітету. Вогкість, нестача сонячного світла й недостатня кількість вітамінів у раціоні в цей період роблять нас легкою мішенню для різних вірусів і загострень хронічних захворювань. Посилити імунітет можна за допомогою натуральних природних засобів. Вітамінна паста Амосова Легендарний академік Микола Амосов рекомендував своїм пацієнтам власний рецепт вітамінної пасти. Для її приготування вам знадобиться: курага, чорнослив (без кісточок), інжир, родзинки, ядра волоських горіхів, один лимон (зі шкіркою), мед. Усі складові необхідно брати в рівних кількостях. Родзинки, курагу, чорнослив замочити на ніч у чистій, прохолодній воді. Потім просушити сухофрукти, відкинувши їх на сухий гладкий рушник без ворсу. Подрібнити всі інгредієнти у блендері або пропустити через м’ясорубку. Мед додають у вже готову перемелену суміш. Зберігати готову пасту потрібно в холодильнику у скляному посуді. Микола Амосов рекомендував з’їдати по одній столовій ложці вітамінної суміші вранці і ввечері. Жодних обмежень у такого вітамінного коктейлю не існує. Він буде корисний як дітям, так і дорослим, як ослабленим під час або після хвороби, так і зовсім здоровим – як ефективна профілактика різних захворювань, насамперед застудних. Дуже корисна така паста також і людям, які страждають на серцево-судинні захворювання. Обліпиха і шипшина Унікальна суміш для зміцнення організму й імунітету на основі природних цілющих компонентів здатна значно підвищити захисні сили організму, особливо ця суміш незамінна при хронічних захворюваннях, в осінньо-зимовий період, а також для дітей і людей похилого віку. 500 г плодів обліпихи, жменя плодів шипшини і 300 г ядер волоського горіха перемолоти через м’ясорубку до однорідності. Отриману суміш залити 300 г липового меду, ретельно перемішати й настоювати добу в холодильнику. Вживати цілющу суміш треба двічі на день, розмішуючи одну столову ложку суміші в 100 мл відвару ромашки лікарської (можна купити в аптеці й приготувати згідно з інструкцією). Вітамінна суміш із мигдалем Пропустіть через м’ясорубку півсклянки родзинок, склянку волоських горіхів, півсклянки мигдалю, шкірку двох лимонів. Можна додати й кедрові горішки – вони чудово сприяють підвищенню імунітету. Сік лимонів вичавіть у суміш, а шкірку пропустіть окремо через м’ясорубку. Потім додайте 150 г меду, півсклянки чорносливу й стільки ж кураги. Настоювати кілька днів у темному місці, зберігати в холодильнику. Дорослим приймати тричі на день по 2 ст. л., а дітям від трирічного віку – двічі на день по 1 ч. л. Суміш для імунітету з лимонів і овочів 1,5 кг буряку, 1,5 кг моркви, 1 кг гранатів, 1 кг лимонів. З овочів і фруктів вичавити сік і додати до сокової суміші 1 кг меду, ретельно перемішати й приймати вранці і ввечері по 1 ст. л. Зберігати суміш у холодильнику. Цілюще алое Сік 100 г алое, сік 4 лимонів, 1 апельсин перемелений, 300 г меду, 500 г волоських горіхів (перемелених) змішати до однорідності й приймати по десертній ложці тричі на день до їди. Зберігати в холодильнику. Рецепт «Сім склянок» Візьміть по склянці морквяного, бурякового соку, соку чорної редьки, часнику, лимона, меду й кагору. З’єднайте всі інгредієнти, ретельно перемішайте, зберігайте в холодильнику зі щільно закритою покришкою. Приймайте по 1 ст. л. тричі на день після їди. Суміш – гречка, мед, горіхи 1 кг гречки ядриці, 1 кг почищених волоських горіхів, 0,7 кг гречаного або квіткового меду. Гречку ретельно перемолоти в кавомолці. Не можна її заміняти гречаним борошном, тому що в ньому немає тих корисних компонентів, які містяться в оболонці гречки. Горіхи прокрутити через м’ясорубку. Усе залити медом і ретельно перемішати. Зберігати в холодильнику. Приймати тричі на день до їди по 1 ст. л. протягом одного місяця. Після курсу приймання цього еліксиру ви відчуєте, наскільки здоровішими й сильними ви стали. Імбирно-фруктовий мед для імунітету. 200 г свіжого кореня імбиру, 2 лимона, 100 г інжиру, 100 г кураги, 1 склянка подрібненої журавлини, 200 г меду. Імбир почистити і подрібнити. Лимони подрібнити разом зі шкіркою. Додати подрібнені інжир, курагу і журавлину. Усе змішати й залити медом. Вживати по 1 ч. л. ложці з чашкою гарячого чаю. Важливо! Перед вживанням будь-яких засобів проконсультуйтеся лікарем.
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |