Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №907 від 05.04.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Травень 2025p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

Як вибрати відповідний формат для бізнесу на фаст-фуді

Як вибрати відповідний формат для бізнесу на фаст-фуді

З огляду на велику різноманітність способів ведення бізнесу, пов'язаних з суші, ролами і іншої японської їжею, перш ніж відкривати таке підприємство, слід визначитися з обраних форматом діяльності. При цьому неможливо сказати, який із способів ведення бізнесу є найкращим - у кожного з них є свої переваги і недоліки, вимоги до початкового капіталу і окремі особливості.

Хто хоче весело провести час на своїй території, той замовляє піццу https://ilmolino.ua/delivery/pizza.html і більше нічим не перейматися.

Для решти пропонуємо найбільш поширені формати бізнесу на суші:

  1. Класичний суші-бар. В цілому, це - найбільш усереднений і оптимальний спосіб ведення бізнесу на суші, що передбачає відносно невелике приміщення площею від 40 до 100 квадратних метрів, з невеликим меню, що включає в основному суші і роли і середньої цінової політикою. Організація такого закладу потребують певних витрат - відкрити свій суші бар в такому форматі можна лише при наявності певного стартового капіталу.

  2. Ресторан або кафе японської кухні. Такі заклади в основному належать до преміум-сегменту і передбачають більшу кількість посадочних місць, більш глибоке і широке меню, необмежене лише суші і ролами, а пропонує і інші вишукані страви японської кухні. Є одним з найбільш дорогих способів ведення бізнесу на суші, відрізняється високими вимогами до устаткування, площі, підготовці персоналу і стартового капіталу. Однак воно ж може забезпечити куди більш високий рівень доходу, а цільовою аудиторією таких закладів практично завжди є люди з великим достатком.

  3. Доставка суші без залу для відвідувачів. Організація такого бізнесу буде непоганим способом максимально знизити витрати на оренду або придбання площ, враховуючи, що вимоги до територіальним розташуванням місця виробництва суші і ролів будуть набагато нижче. При цьому однак можуть знадобитися додаткові витрати на рекламу і транспортування готової продукції до клієнтів. Однак почати таку справу можна навіть з виготовлення суші вдома - то є з точки зору початкових вкладень цей формат діяльності потребують їх в найменших масштабах.

  4. Суші на колесах. Суші в форматі «to go», що продаються з виїзної точки на автофургоні або з ларька - це вкрай перспективний і оригінальний фаст-фуд. Технологія виробництва суші дозволяє організувати їх виготовлення і продаж буквально на вулиці з мінімальними вкладеннями - організація такої точки продажу може бути куди більш вигідним бізнесом, ніж продаж хот-догів або шаурми. При цьому вартість суші в такому випадку може бути мінімальною, враховуючи низьку собівартість їх виготовлення.

  5. Суши по франшизі. Зараз на у нас діє велика кількість різних франшиз суші, що пропонують свої умови для закладів будь-якого з вищезазначених форматів. Робота по франшизі має цілий ряд як окремих переваг, так і недоліків. До недоліків можна віднести велику кількість додаткових відрахувань у вигляді паушального внеску і роялті, а також обмеженість в управлінні підприємством, а перевагами франшиз суші є вже готові бізнес-проекти і плани, наявність стабільної системи організації і маркетингу, надання консультацій та додаткової підтримки з боку франчайзера на всіх рівнях ведення бізнесу.

В цілому, від обраного формату діяльності будуть залежати і інші подальші дії для відкриття свого суші-бару. Саме тому слід вкрай уважно підійти до планування на даному етапі і розібратися, який з варіантів буде актуальним для конкретної ситуації.

Зверніть увагу

Практично всі з вищеописаних форматів роботи з суші і ролами передбачають можливість комбінування один з одним. Так, великий ресторан може мати і окремі виїзні точки, і ларьки, точно так же, як і невеликий ларьок може пропонувати послуги доставки суші додому.

05.04.2019https://ilmolino.ua/ru/delivery/pizza.html


Переглядів: 1979

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p.
¤ 
Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів

Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів

Мер Києва Віталій Кличко провів зустріч з представниками дипломатичних місій 38 країн світу

Йшлося про подальшу допомогу Україні та участь іноземних інвесторів у реалізації великих проєктів. Про це Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі...

¤ 
Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ

Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ

Столична громада передала чергову велику партію дронів 27 бригаді НГУ. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко

«Від громади столиці бійцям на фронт вирушила чергова партія вкрай необхідної допомоги. 27-й окремій Печерській бригаді Нацгвардії України передав 1100 мультироторних систем. Це FPV-дрони різних типів — і нічні, і 8 та 10 дюймів», - повідомив Віталій Кличко...

¤ 
Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки

Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки

Морозиво вже давно стало не просто десертом – це справжня культура.

У 2025 році виробники вражають не лише креативом, а й увагою до локальних смаків, екотрендів та мультисенсорного досвіду....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (23107)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (19037)
• Допомога під час карантину [967] (16160)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (15968)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (15666)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (15577)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (15509)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (15456)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (15442)
• Живи до ста! [965] (15379)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (15313)
• Бюджет і ми… [965] (15266)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (15167)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (15158)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (14992)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (14932)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (14767)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (14636)

ТОП-15 свіжого номера:

• Кличко обговорив з представниками дипмісій 38 держав подальшу допомогу Україні та реалізацію міжнародних проєктів (807)
• Кличко бере участь у Конгресі Європейської народної партії: «Голос України має звучати нині на всіх міжнародних платформах» (743)
• Морозиво 2025: нові смаки, текстури та культурні відтінки (635)
• Кличко відвідав 7 бригад на Донбасі та Харківщині та передав допомогу від громади Києва (561)
• Віталій Кличко від громади столиці передав понад тисячу дронів 27 бригаді НГУ (318)
• Віталій Кличко передав від громади Києва 72 бригаді 900 дронів, модифікованих під потреби підрозділу (267)
• Чи буде вода в кранах у рівнян? (192)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"