Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №910 від 25.04.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"



  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2023p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Березень 2023p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Новини Рівне

#Ракурс розваг

Апельсинова паска

Апельсинова паска

На 4 форми по 200мл: Для апельсинового масла: 150гр. масла 120мл апельсинового соку (свіжого, НЕ з пакета) цедра двох апельсинів 60гр.цукру Для тіста: 400гр. борошна 4 яйця 15гр. свіжих дріжджів 60мл води все апельсинове масло 80гр.цукру 50гр. апельсинових цукатів дрібка солі

Для початку робимо масло: в каструльку кладемо масло, цедру і цукор, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму , додаємо сік, тримаємо на вогні 3-4 хвилини. Переливаємо в миску і даємо охолонути. Ставимо в холодильник на кілька годин, щоб масло підійшло і затверділо. Акуратно ложечкою знімаємо верхній масляний шар. Сироп залишаємо в холодильнику.

Для тіста дріжджі розтираємо з цукром, додаємо воду, борошно, яйця, сіль, починаємо замішувати тісто. Місимо хвилин 10, починаємо дода­вати масло апельсинове маленькими шматочками, додали-вмішали повністю в тісто - знову додали. Тісто дуже м’яке, залишаємо його на три години при кімнатній температурі. Кожну годину тісто викладаємо на присипаний борошном стіл, розтягуємо прямокутником і складаємо конвертом. Такі складання необхідні для розвитку клейковини. В останнє складання додаємо цукати. Готове тісто гарно тримає форму і приємне на дотик. Тепер формуємо наші пасочки і викладаємо їх у формочки, у мене паперові. Кладемо так, щоб тісто займало ? від загального об’єму форми. Залишаємо, щоб тісто заповнило весь об’єм. Випікаємо пасочки 20-25 хвилин при 180С. Готові пасочки ще гарячими щедро змазуємо холодним сиропом, якій залишився з-під масла. Даємо повністю охолонути. Такі паски можна не прикрашати глазур’ю, а просто присипати цукровою пудрою, завдяки сиропу вона ляже щільним шаром.

25.04.2019


Переглядів: 1394

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1111 від 23.03.2023p.
¤ 
Березовий сік – еліксир здоров’я

Березовий сік – еліксир здоров’я

Березовий сік містить у своєму складі цукор, вітаміни, мікроелементи і володіє цілющими властивостями. Дія березового соку значною мірою збігається з дією березових бруньок. Він стимулює кислототворну функцію шлунка, корисний у разі захворювань травного тракту....

¤ 
На Рівненщині поліцейські вилучили боєприпаси і наркотики

На Рівненщині поліцейські вилучили боєприпаси і наркотики

Близько 14:30 18 березня оперуповноважений ВП № 1 (смт Млинів) Дубенського РВП на зупинці громадського транспорту поблизу села Княгинине побачив 44-річну жительку села Добрятин, яка неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців. Під час спілкування жінка поводила себе підозріло та була знервована. Потому, коли вона намагалася дістати із кишені цигарки, випав предмет, ззовні схожий на гранату....

¤ 
Виплати військовим:

Виплати військовим:

Сергій Подолін прокоментував питання щомісячного забезпечення воїнів

Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін під час засідання президії облради прокоментував питання щомісячного забезпечення воїнів....

¤ 
У Рівному відкрили центр підтримки підприємців Дія.Бізнес

У Рівному відкрили центр підтримки підприємців Дія.Бізнес

Відтепер тут доступні різні сервіси. Так, підприємці області зможуть отримати безоплатні консультації з юридичних питань, маркетингу, HR, а також відвідувати події та навчання. Тут також допомагатимуть і з пошуком інвесторів та тестуванням продукту на pop-up локації перед виходом на ринок. Загалом таких центрів налічується вже 13, тим часом рівненський став першим в Україні, який запрацював із часу повномасштабного вторгнення....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (18061)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (15383)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (12874)
• Допомога під час карантину [967] (12775)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (12654)
• Живи до ста! [965] (12351)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (12296)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (12282)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (12280)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (12253)
• Бюджет і ми… [965] (12167)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (12143)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (12100)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (12087)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (12053)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (11877)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (11590)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (11556)

ТОП-15 свіжого номера:

• Експорт – імпорт. Куди рухаємось… (132)
• Виплати військовим: (53)
• У Рівному відкрили центр підтримки підприємців Дія.Бізнес (50)
• На Рівненщині поліцейські вилучили боєприпаси і наркотики (49)
• Налийте пиво в сковорідку і подивіться, що станеться через кілька хвилин (49)
• Крем-суп із сочевиці (48)
• Березовий сік – еліксир здоров’я (46)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс