Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Лютий 2023p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| |
Березень 2023p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Апельсинова паска
На 4 форми по 200мл:
Для апельсинового масла:
150гр. масла
120мл апельсинового соку (свіжого, НЕ з пакета)
цедра двох апельсинів
60гр.цукру
Для тіста:
400гр. борошна
4 яйця
15гр. свіжих дріжджів
60мл води
все апельсинове масло
80гр.цукру
50гр. апельсинових цукатів
дрібка солі Для початку робимо масло: в каструльку кладемо масло, цедру і цукор, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму , додаємо сік, тримаємо на вогні 3-4 хвилини. Переливаємо в миску і даємо охолонути. Ставимо в холодильник на кілька годин, щоб масло підійшло і затверділо. Акуратно ложечкою знімаємо верхній масляний шар. Сироп залишаємо в холодильнику.
Для тіста дріжджі розтираємо з цукром, додаємо воду, борошно, яйця, сіль, починаємо замішувати тісто. Місимо хвилин 10, починаємо додавати масло апельсинове маленькими шматочками, додали-вмішали повністю в тісто - знову додали. Тісто дуже м’яке, залишаємо його на три години при кімнатній температурі. Кожну годину тісто викладаємо на присипаний борошном стіл, розтягуємо прямокутником і складаємо конвертом. Такі складання необхідні для розвитку клейковини. В останнє складання додаємо цукати. Готове тісто гарно тримає форму і приємне на дотик. Тепер формуємо наші пасочки і викладаємо їх у формочки, у мене паперові. Кладемо так, щоб тісто займало ? від загального об’єму форми. Залишаємо, щоб тісто заповнило весь об’єм. Випікаємо пасочки 20-25 хвилин при 180С. Готові пасочки ще гарячими щедро змазуємо холодним сиропом, якій залишився з-під масла. Даємо повністю охолонути. Такі паски можна не прикрашати глазур’ю, а просто присипати цукровою пудрою, завдяки сиропу вона ляже щільним шаром.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1111 від 23.03.2023p. |
¤ Березовий сік – еліксир здоров’яБерезовий сік містить у своєму складі цукор, вітаміни, мікроелементи і володіє цілющими властивостями. Дія березового соку значною мірою збігається з дією березових бруньок. Він стимулює кислототворну функцію шлунка, корисний у разі захворювань травного тракту....
| | ¤ На Рівненщині поліцейські вилучили боєприпаси і наркотикиБлизько 14:30 18 березня оперуповноважений ВП № 1 (смт Млинів) Дубенського РВП на зупинці громадського транспорту поблизу села Княгинине побачив 44-річну жительку села Добрятин, яка неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців. Під час спілкування жінка поводила себе підозріло та була знервована. Потому, коли вона намагалася дістати із кишені цигарки, випав предмет, ззовні схожий на гранату....
| ¤ Виплати військовим:Сергій Подолін прокоментував питання щомісячного забезпечення воїнівПерший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін під час засідання президії облради прокоментував питання щомісячного забезпечення воїнів....
| | ¤ У Рівному відкрили центр підтримки підприємців Дія.БізнесВідтепер тут доступні різні сервіси. Так, підприємці області зможуть отримати безоплатні консультації з юридичних питань, маркетингу, HR, а також відвідувати події та навчання. Тут також допомагатимуть і з пошуком інвесторів та тестуванням продукту на pop-up локації перед виходом на ринок. Загалом таких центрів налічується вже 13, тим часом рівненський став першим в Україні, який запрацював із часу повномасштабного вторгнення....
| |
|