№946 від 09.01.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Класні і важливі підказки власникам мультиварокУ вас також обмаль часу для приготування їжі? Допоможе мультиварка! Вона приготує те, що вам треба і коли вам треба! Зараз мультиварки є мало не в кожному домі, але далеко не всі знають про деякі не зовсім звичайні способи використання її режимів. 1. Оберіть програму «Тушкування», зачекайте одну годину і отримаєте кип’ячене молоко. Якщо молоко щойно дістали з холодильника, то ввімкніть таймер на 1,5 години. Поставили і пішли! Не треба стежити, молоко не збіжить (а от під час кип’ятіння на плиті таке нерідко трапляється). 2. Оберіть режим «Тушкування», встановіть таймер на 5–6 годин – і отримаєте чудове пряжене молоко. 3. Основа мультиварки – це термос. Якщо тепле молоко спочатку заквасити, потім залишити на ніч, то вранці у вас буде неймовірний домашній кефір, або ряжанка з топленого молочка, або йогурт. 4. За допомогою програми «Тушкування» можна приготувати приголомшливу тушковану картоплю або голубці майже як з печі. 5. Програма «Варіння на пару»: 5 хв – і у вас на столі будуть яйця всмятку. 7 хв – яйця в мішечок. 12 хв – і ви отримаєте яйця, зварені вкруту. 6. Програма «Плов» допоможе навіть найзатятішим холостякам приготувати смачну вечерю з пельменів. Все просто: в каструлю кидаємо пельмені, заливаємо водою (не сильно), додаємо сіль за смаком, ложечку вершкового масла. Тиснемо кнопку, 10-15 хвилин і вечеря готова. Пельмені не порвалися, нічого не прилипло, вони не переварені! 7. Також програма «Плов» дозволяє готувати просто неймовірну за смаком тушковану картоплю із золотистою підсмаженою скоринкою. І найважливіше – нічого мішати і контролювати не треба. Мультиварка після закінчення часу таймера сама перейде на режим підігріву. 8. Програма «Випічка / Жарка» допоможе приготувати приголомшливу смажену рибу і м’ясо. Ось рецепт: відбиваємо м’ясо, солимо, перчимо, ставимо на 20 хв на режим «Випічка / Жарка» (дно змащуємо олією). Потім додаємо сметану і вибираємо режим «Тушкування» (30 хв). Пальчики оближеш! 9. Програма «Тушкування». 12 годин – і у вас на столі прозорий як скельце і запашний холодець. 10. Знову «Тушкування». Робимо дві страви відразу: вниз кладемо гарнір (рис, гречка, картопля і т.д.), зверху в спеціальний кошик (іноді йде в комплекті з мультиваркою) укладаємо м’ясо, курочку, котлетки або навіть звичайні сосиски. Сік стікає у гарнір, тож отримаєте чудову страву, до якої навіть соуси не потрібні. 11. За півтори години на програмі «Тушкування» легко приготувати майже будь-який суп. Не повірите, наскільки він буде прозорий, наваристий і з неймовірним запахом. 12. Режим «Випічка / Жарка». Обсмажуємо фарш і цибулю. Переходимо на програму «Плов», у фарш додаємо пір’я або ріжки (одим з видів макаронів), заливаємо все окропом, але не повністю, верх повинен бути не покритий водою. Солимо, перемішуємо, тиснемо кнопку і чекаємо фантастичні макарони по-флотськи!
Коментарі (0):
|
© 2001-2024 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |