Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №952 від 20.02.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Травень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс добрих порад

10 порад, які зроблять ваші сирники смачнішими

10 порад, які зроблять ваші сирники смачнішими

Успіх гарних сирників криється в гарному свіжому сирі. Не можна, щоб він був кислим, жирним або зовсім знежиреним.

До речі, якщо до знежиреного додати трохи розтопленого вершкового масла, то він стане цілком придатним для сирників.

– Сир для сирників можна зробити самим. Найпростіше – з кефіру: зробіть дірочку в упаковці, поставте в духовку, потоміть при температурі 80-90 °С годину-півтори.

– Якщо хочете, щоб сирники були більш легкими і дієтичними, готуйте їх не на сковороді, а переклавши у силіконові формочки, запечіть у духовці.

– Ніколи не готуйте сирники з кислого сиру. Якщо хочете у результаті отримати смачну страву, то використовуйте тільки якісний продукт.

– Якщо сир трохи сухуватий, пом’якшіть його, додавши сметану, кефір або молоко. Так маса стане більш еластичною.

– Щоб сирники вийшли ніжними та танули у роті, необхідно бути дуже уважним до дріб’язків. Наприклад, сир краще протерти через сито і тільки потім перемішувати його з яйцем, цукром, борошном. І лише після цього додавати волоські горіхи або ізюм.

– Перед тим, як додавати ізюм, обов’язково його ненадовго замочіть у воді, а потім дайте висохнути. Для цього перекладіть його на серветку і злегка відіжміть. Завдяки цьому сирна маса не буде рідкою і з неї буде легко сформувати сирники.

– Щоб сирники не підгоряли, бажано смажити їх на маленькому вогні у вже розігрітому маслі.

– Тісто для сирників можна заморозити. Це дуже просто: готову сирну масу скачуємо в ковбаску, нарізаємо, формуємо биточки і викладаємо на дерев’яну дошку, злегка обсипану борошном, і заморожуємо. За півгодини до готування дістаньте сирники з морозильної камери, щоб вони розмерзлися і обсмажте.

– Під час смаження сирників не шкодуйте рослинної олії! Бажано її налити стільки, щоб сирники «плавали».

– Влітку в сирники можна додати порічковий лист або свіжу м’яту – так вийде пахучіше.

20.02.2020


Переглядів: 1592

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1168 від 02.05.2024p.
¤ 
Прості звички для нормалізації рівня холестерину

Прості звички для нормалізації рівня холестерину

Про шкоду холестерину чули всі – він може стати причиною атеросклерозу та ниркової недостатності, підвищує ризики інсульту та інфаркту....

¤ 
Зіткнення мотоцикла із мікроавтобусом

Зіткнення мотоцикла із мікроавтобусом

Автопригода сталася близько 16 години 28 квітня між селами Яблунне та Велике Поле Рівненського району....

¤ 
Рівненщина отримала статус партнера Союзу балтійських міст

Рівненщина отримала статус партнера Союзу балтійських міст

Рівненська область стала партнером Союзу балтійських міст (UBC). Рішення прийняли під час останнього засідання об’єднання у Ризі. Про це повідомив голова Рівненської ОВА Олександр Коваль....

¤ 
В обласній «молодіжці» відкрили оновлений молодіжний простір «НОТА»

В обласній «молодіжці» відкрили оновлений молодіжний простір «НОТА»

У Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулося офіційне відкриття оновленого Молодіжного простору «НОТА», який діє в рамках програми «Молодь як провідник української національної ідентичності» – «Мріємо та діємо». Вона спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні та реалізується за підтримки іноземних партнерів IREX та USAID....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21304)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17428)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14641)
• Допомога під час карантину [967] (14559)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14391)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14208)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14092)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14057)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14057)
• Живи до ста! [965] (14027)
• Бюджет і ми… [965] (13964)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13957)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13837)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13742)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13738)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13673)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13292)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13270)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному територію медзакладів освітлять найсучаснішим обладнанням (195)
• Прості звички для нормалізації рівня холестерину (64)
• Чому краще випікати паски в паперових формах, а не в металевих? (63)
• Бамбл-тірамісу (63)
• Рівненщина отримала статус партнера Союзу балтійських міст (56)
• Зіткнення мотоцикла із мікроавтобусом (56)
• Фольга чи рукав: у чому запікати продукти, щоб було корисніше? (55)
• Мастопатія любить каву й шоколад (52)
• В обласній «молодіжці» відкрили оновлений молодіжний простір «НОТА» (51)
• Несподіваний помічник у побуті (50)
• Перевозили деревину без документів (49)
• Якщо ви помітили зміни на обличчі (49)
• Смертельна автопригода у Рівненському районі (48)
• Що означають прикраси на пасці? (46)
• Як вдома можна визначити натуральність сиру – чи є в ньому крохмаль та «пальма»? (45)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"