№952 від 20.02.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
10 порад, які зроблять ваші сирники смачнішимиУспіх гарних сирників криється в гарному свіжому сирі. Не можна, щоб він був кислим, жирним або зовсім знежиреним. До речі, якщо до знежиреного додати трохи розтопленого вершкового масла, то він стане цілком придатним для сирників. – Сир для сирників можна зробити самим. Найпростіше – з кефіру: зробіть дірочку в упаковці, поставте в духовку, потоміть при температурі 80-90 °С годину-півтори. – Якщо хочете, щоб сирники були більш легкими і дієтичними, готуйте їх не на сковороді, а переклавши у силіконові формочки, запечіть у духовці. – Ніколи не готуйте сирники з кислого сиру. Якщо хочете у результаті отримати смачну страву, то використовуйте тільки якісний продукт. – Якщо сир трохи сухуватий, пом’якшіть його, додавши сметану, кефір або молоко. Так маса стане більш еластичною. – Щоб сирники вийшли ніжними та танули у роті, необхідно бути дуже уважним до дріб’язків. Наприклад, сир краще протерти через сито і тільки потім перемішувати його з яйцем, цукром, борошном. І лише після цього додавати волоські горіхи або ізюм. – Перед тим, як додавати ізюм, обов’язково його ненадовго замочіть у воді, а потім дайте висохнути. Для цього перекладіть його на серветку і злегка відіжміть. Завдяки цьому сирна маса не буде рідкою і з неї буде легко сформувати сирники. – Щоб сирники не підгоряли, бажано смажити їх на маленькому вогні у вже розігрітому маслі. – Тісто для сирників можна заморозити. Це дуже просто: готову сирну масу скачуємо в ковбаску, нарізаємо, формуємо биточки і викладаємо на дерев’яну дошку, злегка обсипану борошном, і заморожуємо. За півгодини до готування дістаньте сирники з морозильної камери, щоб вони розмерзлися і обсмажте. – Під час смаження сирників не шкодуйте рослинної олії! Бажано її налити стільки, щоб сирники «плавали». – Влітку в сирники можна додати порічковий лист або свіжу м’яту – так вийде пахучіше.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |