![]() |
№959 від 09.04.2020p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Моркв’яна паскаНа 4 формочки по 350гр: 450 гр. борошна; 100 мл молока; 15 гр. дріжджів свіжих; 70 гр. вершкового масла; 70 гр. олії; 2 яйця; 2 жовтка; 100 гр. цукру; 100 гр.моркви; 100 гр. білого шоколаду; 200 гр. апельсинових цукатів і родзинок; 1 ч.л. апельсинової настоянки або коньяку; дрібка солі. Дріжджі розтираємо з цукром, додаємо всі інгредієнти крім моркви, шоколаду, цукатів та родзинок. Вимішуємо гарно тісто, воно буде жирним на дотик, але це нормально. Накриваємо тісто і залишаємо в теплому місці на 2 години. В тісто додаємо натерту моркву, подрібнений шоколад, цукати та родзинки і залишаємо ще на 30 хвилини. Тепер тісто викладаємо в форми і даємо підійти хвилин 20-30. Випікаємо при 180С 35-40 хвилин, до проби на суху паличку. Даємо повністю охолонути і вкриваємо глазур’ю. Виходять ароматні, в міру солодкі пасочки з пористою структурою.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |