№962 від 30.04.2020p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
Силіконові форми:як користуватися, щоб випічка вдавалася У силіконових форм багато переваг, а головне – випічка з них сама «вистрибує». Звісно, якщо правильно за формою доглядати. Тож: як її вибрати, змащувати чи ні, як і чим мити? Якісна силіконова форма не має специфічного запаху, достатньо товста і пружна, не змінює колір при згинанні. Перед першим використанням силіконової форми для випікання треба її ретельно вимити нейтральним миючим засобом з використанням м’якої губки. Після цього її слід змастити вершковим маслом. Надалі використовувати жири не потрібно. Достатньо просто нахилити форму набік. У процесі приготування використовуйте лопатки, ножі та інші столові прибори з дерева, пластику або силікону. Не використовуйте гострі предмети: вони можуть пошкодити форму! Ніколи не ставте силіконову форму на відкритий вогонь, безпосередньо на газову або електричну конфорку! Вона витримує перепад температури від –40 градусів до +240 градусів. Перед тим, як викласти у форму тісто, поставте її на тверду основу – деко, решітку абощо. Наповнену форму переміщайте тільки на підставці. Перед витягуванням випічки із силіконової форми дайте їй трохи охолонути, акуратно відігніть краї форми. Якщо ви миєте форму для випічки в посудомийній машині, перед наступним випіканням її необхідно знову змастити маслом. Мити силіконові форми краще у прохолодній воді, вивернувши назовні, щоб добре видалити всі залишки їжі.
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |