Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Червень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | | |
Липень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг ![Кабачково-сирні вафлі Кабачково-сирні вафлі](./2007/30209.jpg) Кабачково-сирні вафлі
1 середній кабачок;
1 яйце;
2 ст.л. борошна;
50 гр. твердого сиру;
1/3 ч.л. розпушувача;
Сіль за смаком. На крупну тертку натерти кабачки, добре віджати сік, додати яйця, борошно, трохи розпушувача, сіль, довести до консистенції як на оладки, додати тертий твердий сир, ще раз перемішати і у вафельниці випікати. Подавати найсмачніше з соусом: фета, йогурт салатний, часник, зелень пробити блендером.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1179 від 24.07.2024p. |
|