Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Серпень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
| |
Вересень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
| | | | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Гранола
250 гр. пластівців довгої варки (щоб не згоріли);
100 гр. фруктового пюре;
2 ст. л. меду;
дрібка солі;
горіхи, сухофрукти, насіння за смаком. Пюре, мед, сіль змішати з пластівцями, ретельно так, щоб кожен пластівець був задіяний. Тоді додаємо насіння і горіхи. Викладаємо на деко і при 160 0С запікаємо хвилин 30, помішуючи кожні 5-7 хвилин, щоб нічого не підгоріло. За 5 хвилин до закінчення додаємо промиті і просушені сухофрукти. Готову гранолу охолоджуємо, зберігаємо в герметично закритій банці. Додаємо до йогурту, молока, а можна і так похрумтіти, замість цукерок.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1186 від 11.09.2024p. |
|