Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Березень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
| | | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг  Шоколадна панакота з йогуртом
На 6 порцій:
200 мл вершків від 33?%;
300 мл йогурту (хорошого, густого);
70 г гіркого шоколаду;
70 г цукру;
8 г желатину+48 г води. Желатин залити водою і відставити. Вершки з цукром довести майже до кипіння, але не кип’ятити. До вершків додати желатинову масу, перемішати, вилити на шоколад поки ще гаряче, знову перемішати, щоб шоколад повністю розтанув, додати йогурт і пробити все погружним блендером. Розливаємо по формочкам і в холодильник на кілька годин. Якщо десерт планується за кілька днів, то можна розлити в силіконові форми і поставити в морозилку, тоді за хвилин 20 до подачі вийняти і сервірувати.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 09.04.2025p. |
|