Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Квітень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
Травень 2025p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Еталон якості “Медовуха” - м’якше меду!
Виробники “Медовухи” отримали ексклюзивний патент на технологію пом’якшення горілки натуральним медом
Про те, що мед корисний, знають, мабуть, усі. А от про те, що він є неперевершеним абсорбентом (пом’якшувачем) алкоголю, здогадуються лише одиниці. Унікальні якості меду знайшли своє місце в технології виробництва горілок і настоянок ТМ “Медовуха”. Кращі професіонали алкогольної галузі вдало адаптували медовий феномен у виробництві, домігшись неперевершеної м’якості алкоголю. Саме тому про горілки та настоянки “Медовуха” у народі говорять, що вони м’якші від меду. За словами бренд-менеджера ТМ “Медовуха” Євгена РАЗУВАЄВА, протягом року фахівці низки науково-дослідних інститутів вивчали технологію виробництва горілок і настоянок ТМ “Медовуха”. Експерти ретельно досліджували виробничі процеси й тестували мед, що використовується при виготовленні продукції ТМ “Медовуха”. Результатом досліджень став патент №16895, що підтверджує унікальність технології виробництва продукції ТМ “Медовуха”, виданий Державним Департаментом інтелектуальної власності Міністерства науки й освіти України.
Тепер можна з повним правом стверджувати, що продукція ТМ “Медовуха” унікальна й не має аналогів. І радує, що саме українські професіонали алкогольної галузі стали авторами ексклюзивної технології, що дозволяє робити горілки та настоянки дійсно “м’якшими від меду”!
Сергій ЛЕВЧЕНКО
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1216 від 07.05.2025p. |
|