Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1004 від 25.02.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Травень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Червень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс незвичайного

7 найбільш незвичайних ресторанів світу

7 найбільш незвичайних ресторанів світу

Похід в ресторан – це досить поширений вид відпочинку. І всі знають, що від нього очікувати: накритих скатертинами столів, послужливих офіціантів, вишуканих страв... Але навіть таке проведення часу може знудити. І що робити, якщо і в ресторан хочеться і різноманітності теж? Пропонуємо Вам прочитати про кілька незвичайних ресторанів, враження від яких залишаться з Вами надовго.

1. Вечеря в тиші

Ласкаво просимо в Грінпоінт, Бруклін, – місце, де знаходиться новий ресторан Ніколоса Наумана «Eat», де від відвідувачів вимагають їсти свою фриттату з яйцями і Кассероль в тиші.

Науман кілька років тому провів деякий час в буддистському монастирі в Індії, що і надихнуло його на створення ідеї мовчазного ресторану.

Обід в тиші – це щомісячний захід, і він виявився настільки популярним, що відвідувачам доводиться резервувати столик за кілька днів, щоб отримати привілей повечеряти, не кажучи і не чуючи ні слова в маленькій кімнаті, що вміщає всього 25 осіб.

2. Вечеря в оголеному вигляді

Раз на місяць один ресторан на Манхеттені влаштовує вечірку-вечерю в оголеному вигляді. Нудист-активіст Джон Дж. Ордовер придумав такі вечері, на яких необов’язково бути одягненим, – як тільки гості входять, вони роздягаються і насолоджуються фірмовими стравами.

Санітарні правила зобов’язують персонал залишатися одягненим, навіть якщо вони хочуть приєднатися. Крім того, відвідувачі повинні принести що-небудь, на чому вони будуть сидіти – рушник або, для вимогливих жінок, елегантну шовкову хустку.

Не турбуйтеся, вікна затоновані, гарячий суп не подається, а люди тримають погляд тільки на рівні Вашого обличчя.

3. Вечеря з мертвими

У деяких закладах атмосфера може бути дійсно «мертвою», але один індійський власник ресторану стверджує, що його бізнес почав процвітати з тих пір, як він відкрив закусочну на місці старого кладовища. Замість того щоб знищити могили і таким чином звільнити місце для кафе, його власник Крішнан Кутті вирішив зберегти труни і розташувати столи навколо них в іронічно названому ресторані «New Lucky» («Новий успіх») в Ахмадабаді.

Труни – це все, що залишилося від мусульманського кладовища, і кафе стало популярним місцем зборищ молодих і старих.

Приблизно дюжина трун, закритих залізними гратами, знаходиться всередині кафе. Щоранку, коли жалюзі закусочної піднімаються, офіціанти проводять деякий час, протираючи надгробки і прикрашаючи їх свіжими квітами.

4. Співаючий ресторан

«Bel Canto» – це унікальне поєднання талановитого піаніста і професійно підготовлених оперних співаків, що робить вечори в «Bel Canto» незабутніми.

Мало того, що відвідувачі куштують тут фантастичні страви французької кухні, їм ще й співають серенади. Протягом вечора через рівні проміжки часу чотири співаки виконують оперну класику, рухаючись між столиками.

5. Вечеря в самоті

Столик для одного, будь ласка! У цьому ресторані в Амстердамі, це єдиний вибір для Вас. Соціальний дизайнер та ініціатор Марина ван Гоор пояснює таку ідею: «Eenmaal»- такий же ресторан, як і інші, але відрізняється він тим, що тут Ви знайдете столики лише для однієї людини. «Eenmaal» – це захоплюючий експеримент для тих, хто ніколи не пішов би в кафе поодинці, також як і приваблива можливість для тих, хто частенько ходить в ресторани сам».

За допомогою «Eenmaal» дизайнер сподівається зруйнувати стереотипи, що з людиною щось не так, якщо вона сидить або їсть на самоті.

6. Ексклюзивна вечеря

(своєї черги чекати п’ять років)

У ресторані Береля, власноруч створеному і розташованому в підвалі його власного будинку в північній частині штату Нью-Йорк, протягом 25-ти років за високою ціною подаються особисто придумані страви з особисто вирощених і зібраних продуктів. Всі інгредієнти, використані в унікальному меню кожного вечора, вирощені в саду особистої ферми Береля, включаючи борошно з жолудів і масло, зроблене тут же.

У їдальні можуть розміститися до 20-ти чоловік, які повинні прибути заздалегідь в певний час, щоб взяти участь в п’ятигодинній вечері. Ресторан став таким хітом, що Берель отримав більш ніж 10000 заявок на резервування всього за тиждень.

Вартість страви (не включаючи тривожного очікування) досягає більше $200 за порцію, але кожна заможна людина, що має можливість планувати на п’ять років вперед, може влаштувати дійсно єдине у своєму роді побачення.

7. «Стрибаючий» ресторан

Тенденція сучасних і андерграундних ресторанів не показує ніяких ознак ослаблення, але це новий поворот – ресторан «Pale Blue Door», створений британцем Тоні Хорнекером, з’являється, пакується, потім знову з’являється в іншій країні, по дорозі беручи участь у різних фестивалях.

«Pale Blue Door» – це не простий «стрибаючий» ресторан, це клуб, де можна повечеряти у світі чудес. Тоні Хорнекер – це людина, яка заснувала загадковий клуб, що змушує клієнтів подорожувати в Гластонбері, Берлін і інші міста. Відвідувачі запрошуються в ляльковий будиночок Хорнекера, виконаний у натуральну людську величину, на вечерю з трьох страв, у той час як їх розважатимуть пантоміми і кабаре, наприклад, «A Man to Pet» і Джонні Ву.

Хорнекер почав здійснювати свою ідею в своєму будинку зі студією і терасою в Хакні, Лондон, де нагромадження вікон, дивних кімнат, меблів, дрібничок та подання в стилі Драг-Квін подаються з Панцанелла, рідкісною яловичиною і крамбл пудингом.

25.02.2021


Переглядів: 1239

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1174 від 14.06.2024p.
¤ 
Підпалив будинок, бо хотів пожартувати над дружиною

Підпалив будинок, бо хотів пожартувати над дружиною

Побутовий конфлікт між подружжям рівнян виник шостого червня близько 14 години. Під час сварки чоловік вигнав 55-річну господиню з будинку, посеред кімнати зібрав сміття та підпалив його....

¤ 
Врізався у дерево:

Врізався у дерево:

18-річний мотоцикліст загинув

Автопригода сталася восьмого червня близько 16:30 на дорозі між населеними пунктами Маюничі колишнього Володимирецького району та Мала Осниця Волинської області....

¤ 
Кімната психологічної підтримки пацієнтів та персоналу запрацювала в обласній інфекційній лікарні

Кімната психологічної підтримки пацієнтів та персоналу запрацювала в обласній інфекційній лікарні

Це стало можливим завдяки проєкту USAID «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні»....

¤ 
В обласній лікарні запрацювала операційна, яких в Україні – одиниці

В обласній лікарні запрацювала операційна, яких в Україні – одиниці

Сучасна операційна для проведення лапароскопічних операцій віднедавна працює в Рівненській обласній клінічній лікарні імені Юрія Семенюка. Оснащена новітнім обладнанням, яке дає можливість проводити малоінвазивні втручання за сучасними методиками. На сьогодні таких операційних в Україні лише шість, включно із тими, які працюють у приватних клініках. А для західної України вона чи не єдина серед комунальних лікарень....

¤ 
е-Рівненщина: в області визначили цифрові вектори до 2026 року

е-Рівненщина: в області визначили цифрові вектори до 2026 року

Оцифрування держпослуг, розширення мережі інтернету, розвиток е-документообігу та цифрова безбар’єрність. Такі основні напрями Програми інформатизації Рівненщини на 2024-2026 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21577)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17683)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14832)
• Допомога під час карантину [967] (14731)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14574)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14396)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14291)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14255)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14254)
• Живи до ста! [965] (14217)
• Бюджет і ми… [965] (14161)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (14151)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (14031)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13936)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13924)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13863)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13473)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13468)

ТОП-15 свіжого номера:

• е-Рівненщина: в області визначили цифрові вектори до 2026 року (256)
• Ефективні засоби захисту від комарів (68)
• Фрукти та овочі, які корисні для вашого серця (61)
• Чи можуть антиперспіранти завдати шкоди здоров’ю? (61)
• В обласній лікарні запрацювала операційна, яких в Україні – одиниці (59)
• Начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль провів чергову зустріч з бізнесом області (58)
• Плавлений сир (57)
• Підпалив будинок, бо хотів пожартувати над дружиною (57)
• Кімната психологічної підтримки пацієнтів та персоналу запрацювала в обласній інфекційній лікарні (56)
• Лимонна кислота при пранні білизни (56)
• Корисні властивості полуниці (55)
• Щоб срібло довше не почорніло (55)
• Врізався у дерево: (54)
• Чи можна проколювати пухирі від мозолів? (52)
• Що не можна смажити на сковороді з антипригарним покриттям? (52)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"