![]() |
№1008 від 25.03.2021p. |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
![]() Соковиті рибні котлети500 г філе хека; 200 г черевця лосося; 2 шт. кальмара (приблизно грам на 300); 1 велика цибулина; 1 курячий білок; 3 ст.л. манки (без верху); сіль, перець; панірувальні сухарі. Кальмари чистимо, черевця обрізаємо максимально. Цибулю ріжемо напівкільцями і обсмажуємо до легкого золотистого кольору. Рибу, кальмари, обрізь з лосося та цибулю прокручуємо в м’ясорубці, до фаршу додаємо білок, манку, солимо, перчимо. Фарш добре відбиваємо і ставимо в холодильник не менше ніж на 30 хвилин. За цей час фарш ущільниться. Далі формуємо котлети, паніруємо їх в сухарях і обсмажуємо в достатній кількості олії.
Коментарі (0):
|
© 2001-2025 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |