Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Вересень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | | | |
Жовтень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
| | |
|
Новини Рівне
|
|
#Ракурс розваг Соковиті рибні котлети
500 г філе хека;
200 г черевця лосося;
2 шт. кальмара (приблизно грам на 300);
1 велика цибулина;
1 курячий білок;
3 ст.л. манки (без верху);
сіль, перець;
панірувальні сухарі. Кальмари чистимо, черевця обрізаємо максимально. Цибулю ріжемо напівкільцями і обсмажуємо до легкого золотистого кольору. Рибу, кальмари, обрізь з лосося та цибулю прокручуємо в м’ясорубці, до фаршу додаємо білок, манку, солимо, перчимо. Фарш добре відбиваємо і ставимо в холодильник не менше ніж на 30 хвилин. За цей час фарш ущільниться. Далі формуємо котлети, паніруємо їх в сухарях і обсмажуємо в достатній кількості олії.
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1190 від 04.10.2024p. |
|